2777
2789
عنوان

هتل قیمت مناسب استانبول

7968 بازدید | 41 پست

سلام دوست جونیا، لطفا نگید شما پولدارید ما نداریمو اینا، پول سفر مارم مامانم داره میده

اگر هتل قیمت مناسب یا آژانس منصفی میشناسید ممنون میشم بگید

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)

هوايي يا زميني؟!

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم دنبالشم تور (پرواز و هتل سه ستاره معمولی) از ۴ تومن شروع میشه به بالا

سه ستاره از معمولي ام پايينتره 

در حد مسافرخونس

البته تميزتر

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
سه ستاره از معمولي ام پايينتره  در حد مسافرخونس البته تميزتر

هتل برا من مهم نیست. هاستلم باشه میرم

چون از صبح زود میزنیم بیرون تا نصفه شب

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

با تور بری بهتره..یا خودت بری..ماهم قرار شهریور بریم..شوهرم میگ بار اولمون با تور بریم..کسی با تور رفته چجوریاس

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
کی میخوایی؟ الان قیمتا سه برابر شده بخاطر کنسرتا 4 ستاره الان تکسیم 7 به بالا میفته واست

از کی دوباره ارزون میشه؟ شما میدونید؟

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی