2777
2789

اگر میخواید در راه تربیت فرزندتون یه مجله پر محتوا و کاملا رایگان در کنارتون باشه، حتما به "سرزمین عروسک" سر بزنید، چون کلی قصه صوتی، مقالات تربیتی، مقالات آموزشی، ویدیوهای آموزش ساخت عروسک و کاردستی و یه عالمه محتوای دیگه به صورت کاملا رایگان براتون آماده کردیم. 

مجله اینترنتی سرزمین عروسک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابشو کم بزار یاابشم زیاد بود سرظرفو نزار تا ابش کم شع

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

استارترببخشیی..بچها منامروز ناهار خونه نادرشوهرمم نگا کردم تا ایقدددد برنج کم خیس کرده خیلیی کم نمیدونم چیکار کنم خیلیی ناراحت شدم ن بخاطر خودم میگما من خیلی کم میهورم ولی بی اخترامیه انگار اندازه خودشون میخاد بپزه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
  خب ینی چی مگه مهمونشون نیسی ؟

چرا هستم اینجا شهرکوچیکیه منم غریبم ی روز در میون میام سر میزنم ولی دوهفته میشه نمیام واسه ناهار بمونم امروز مهمونم کردن یهوبرنجو دیدم تعجب کردم خسیسه همیشه کم میپزه منم گرسنه پامیشم خودم و شوهرم ولی چیزی نمیگم امروز دیگ خیلیییی کمه شش نفریم اندازه دونفر پخته

استارترببخشیی..بچها منامروز ناهار خونه نادرشوهرمم نگا کردم تا ایقدددد برنج کم خیس کرده خیلیی کم نمید ...

خب بلندشو برو خونه خودت

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به