2777
2789
عنوان

مولتی مینرال

216 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

مامانم رفته با نسخه پزشک این کپسول رو برام گرفته 

یه ده پونزده تا دونه ، داخل پلاستیک کوچیک زیپ کیپ بهش دادن 

بهداشتی نیست اینجوری که

ضرری نداره؟

هرچی تو نت میزنمم چیزی نمیاد

تعداد پایین خواستی چون قوطی تعداد بالا بوده اینطوری داده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

این مولتی هاتوروچاق میکنندوجنین رونارس خودت بروداروخونه ازاین معمولیابگیر

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قوطی کاملش معمولا ۶۰ تایی یا ۹۰ تایی هست تعداد پایین رو همینطوری میدن معمولا

معمولیا‌چیه؟

کدوم ها جنین رو نارس میکنه؟

بیشتر توضیح میدی؟

معمولیا‌چیه؟ کدوم ها جنین رو نارس میکنه؟ بیشتر توضیح میدی؟

ایرانی معولیه

این خارجیاافتضاحن

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

دکتر به من مولتی پریناتال داده سرچ میکنم کلی از فوایدش واسه مادر و جنین نوشتن.یعنی چی نارس میکنه جنینو؟

دکتر به من مولتی پریناتال داده سرچ میکنم کلی از فوایدش واسه مادر و جنین نوشتن.یعنی چی نارس میکنه جنی ...

منم پریناتال میخورم😕

خودمم فقط الان که‌ماه ۹ هستم یه ذره چاق شدم وگرنه اضافه وزنم به خودم نیومده

تو بارداری باید مولتی ویتامین بخوری ن مولتی مینرال ک

مولتی ایرانی که بهداشت میده مینراله

من پریناتال میخورم

دکتر به من مولتی پریناتال داده سرچ میکنم کلی از فوایدش واسه مادر و جنین نوشتن.یعنی چی نارس میکنه جنی ...

نت که پراراجیفه من ایرانی استفاده کردم ودوستم خارجی متاسفانه تو۸ماه زایمان کرددلیلش هم هورمون های زیادیش بودمولتی های ایرانی مطابق بدن هستش دایی منم داروسازه وداروخانه داره بامشورت بااون ایرانی استفاده کردم