2777
2789

فقط ۲۷ سالمه 

بخدا خسته شدم تو روخدا تا اخر بخونید بگین چیکار کنم .

الان دقیقا دخترم چهارسالشه و من بعد زلیمان زخم معده مشکوک به سرطان گرفتم. دو سال تحت درمان بودم تا کاملا خوب شدم و راحت شدم یکسال هیچ دارویی نمیخوردم تا مردلد ۹۷ دلدردرشدید میگرفتم و کارم به بیمارستان میکشید فکر میکردم معدم دوباره اود کرده امپول پنتو پرازول رگی میزدم میومدم خونه اخر دکتر بهم سونو داد گفت تو صفرام یه غده بدخیم دارم که داره رشد میکنه

سرتونو درد نیارم خانما من محل نزاشتم رسید اذرماه انقدر دردم شدید بود که با نورفین توی رگ هم اروم نمیشدم تو بیمارستان فقط هوار میکشیدم. یک هفته تو بیمارستان بودم بازم بهم گفتن چه عمل کنی چه نکنی میمیری چون صفرا میترکه میگیری. با جنگ  دعوا عمل کردن بعد یک هفته. و خدا رو شکر زنده موندم البته بگم با رضایت خودم عمل کردن چون میگفتن ریسک داره.

اونم گذشت روال عادی زندگی تا دست و پا دردم و شب بیقراری پاهام شروع شد درماهه فهمیدم تیروییدم کم کاره قرص میخورم خوی بشه. تنگی نفس گرفتم پریروز دکتر گفت تیروییدت زده به ریه‌ راستت ملتهب شده. از اون ور هم کبدم گرید یکه چربه.

حالا خداوکیلی چه گناهی کزدم انقدر مریضی باید بکشم. تازه بگم من ورزشکارم و مراعات غذاییم بالاست. ولی واقعا از این زندگی خسته شدم بگین چیکا کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور عزیزم ان شاالله بهتر باشی

فایده نداره چهار ساله همش  درد و مرض مثل پیرزنای هفتاد ساله میرم مهمونی باید یه کیسه قرص درارم سر ساعت بخورم خسته شدم همه با خس ترحم نگام میکنن

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مرسی عزیز دلم دقیقا شدم مثل همون مریض منظوری که تو حلسه ها راش دعا میکنن اما با یه تفاوت منو جلو خودم میگن براش دعا کنین. 

خیلی خنده داره مگه نع

سلام،  فقط فقط توکلت به خدا باشه و هميشه ذکر لا اله الله رو بخون و دعای عظم البلا،انشاءالله که ...

سلام عزیزجان. ای بابا خدا داره یواش یواش منو اماده میکنه واسه مرگ من اینو پذیرفتم.

ای بابا امتحانـالهی اینجوری که مامان بابام  پیر کردم اخه بنده خدا ها هر لخظه منتظر خبر مرگمن.

خدا نکنه عزیزم  . میدونم خیلی اذیت میشی نمیخوام شعار بدم ولی دنیا همینه ی سری ها بیشتر تحت فشار ان معنیش این نیست که خدا بهمون نگاه نمیکنه خودت رو کامل بسپار بهش و خودت رو نباز

خدا نکنه عزیزم  . میدونم خیلی اذیت میشی نمیخوام شعار بدم ولی دنیا همینه ی سری ها بیشتر تحت فشار ...

قبول دارم اما خوب منم دلم تنـسالم میخواد. جوونی میخواد. اگه قرار بود کم بیارم الان فس نداشتم