2777
2789
عنوان

بارداري

50 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

مي خواستم داستان بارداري ام رو براتون بگم

اوايل فرودين ماه بود خيلي حالم روبراه نبود فكر مي كردم حالتهاي قبل از پريود هست يه حس و حال بدي داشتم

تا اينكه چند روز پريودم عقب افتاد تصميم گرفتم بي بي چك استفاده كنم وقتي تست رو زدم فقط يك خط تيره افتاد و من توي دستشويي گذاشتم و اومدم بيرون

يكي دو ساعت بعد از من شوهرم رفته بود دستشويي و ديده بود كه دو خط شده و به من نگفته بود بدجنسي كرده بود😡چون مطمين نبوده🤔

من دوباره روز بعد بي بي چك زدم و باز يك خط🤔 دوباره گذاشتم و اومدم اين دفعه دوباره تصادفا خودم رفتم دستشويي بعد از چند ساعت ديدم كه دو خطه👼👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي بار سوم عصر دوباره بي بي چك زدم و مثبت شد😘🥰

واقعا حس عجيبي بود بارداري براي من خيلي شوك بود

با اينكه به خاطر سنم مجبور بودم كه زود باردار بشم ولي هنوز احساس ميكردم امادگي اش رو ندارم

خلاصه با اين مسيله كنار اومدم

و خوشحالم كه باردارم اما داستان بارداري من به اينجا ختم نميشه

فردا ادامه اشو مينويسم