2777
2789
عنوان

بچه ها تو روخدا دعا کنید چیزی نشده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 55 پست
چیزی نشده عزیزم‌نگران‌ نباش. ادم تو سفر اینقدر عکس و اینا میگیره شاررژ گوشیش تموم میشه لابد به شارژر ...

آخه دوتا باهم خاموشن....یکیشون شارژش تموم شده خاموش شده اون یکی چی....بعد تازه اینا هر شهری  رسیدن خونه گرفتن...یعنی شارژو برق و چمیدونم همه چی در دسترس بوده

در من انگار کسی در پی انکار من است...

به احتمال زیاد رفتن بیرون بدون گوشی یا جا گذاشتن 

خواهرم میدونه مامان بابام چقد حساسن...روزی چن بار باهم در ارتباط بودیم....هیچوقت این کارو نمیکنه...بعد آخه دوتا باهم جا بزارن😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴تا صلوات واسشون فرستادم خبرشو بده منم نگران شدم

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اره عزیزم! بارها برای من و همسرمم پیش اومده ک خانواده نگرانمون شدن! گوشیه دیگه ش ارژ خالی میکنه

خدا کنه...ولی آخه اینا او هر شهر خونه میگرفتن...و اگه ایشالا هیچی نشده باشه اینا تو خونن...شارژرم دوتا بردن

۱۴تا صلوات واسشون فرستادم خبرشو بده منم نگران شدم

ممنون گلم...داریم از استرس دیوونه میشیم...هیچ کاریم از دستمون برنمیاد...با اپراتورم تماس گرفتیم.. گفت هیچ راهی نیست ک بفهمید دقیقا چ ساعتی خاموش شدن

ممنون گلم...داریم از استرس دیوونه میشیم...هیچ کاریم از دستمون برنمیاد...با اپراتورم تماس گرفتیم.. گف ...

الهی سلامت باشن منم شوهرم مسافره وقتی میره و میاد من از استرس داغون میشم اخرم میگه وسط جاده بودم انتن نداد باتریم تموم شده بود و...انشاا...که روشن میشه گوشیشون

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
خدا کنه...ولی آخه اینا او هر شهر خونه میگرفتن...و اگه ایشالا هیچی نشده باشه اینا تو خونن...شارژرم دو ...

عزیزم بد به دلت راه نده 

صلوات بفرست و آروم باش

لطفا خبری شد بما هم خبر بده از نگرانی در بیایم

🧸🤎

اخرین بازدید فضای مجازیشونوچک کنید معمولا تومسافرت کمبود شارژه یاجاهایی که میرن میگردن انتن نیست مثل ...

ما روزی چن بار تلفنی در تماسیم...امروزم تا ساعت 3 تماس داشتیم...از سر شب خاموش شدن...شب نمیتونن برن کوه و کنر بچه کوچیک داره...هر شهری میرسن خونه میگیرن...یعنی قاعدتا باید الان خونه باشن و شارژرو برق و چمیدونم همه چی در دسترسشون....هووووووف فکرمون دیگه ب جایی قد نمیده😥

عزیزم بد به دلت راه نده  صلوات بفرست و آروم باش لطفا خبری شد بما هم خبر بده از نگرانی در بیای ...

حتما میگم عزیزم...اینجا گفتم ک بچه ها دعا کنن هیچی نشده باشه و زود روشن شن...مامان بابام خیلی خیلی حساسن😔

حتما میگم عزیزم...اینجا گفتم ک بچه ها دعا کنن هیچی نشده باشه و زود روشن شن...مامان بابام خیلی خیلی ح ...

عزیزم انشالله که سالم و سلامتن و شما رو هم از نگرانی درمیارن انشالله

🧸🤎

عزیزم انشالله که سالم و سلامتن و شما رو هم از نگرانی درمیارن انشالله

عزیزم زنگ زدیم پلیس راه تالش..ماسال...میگن هیچ تصادفی خداروشکر نبوده...میگن اینجا آنتن دهی نیست مخصوصا تو ارتفاعات.....یکم خیالمون راحت شد

عزیزم زنگ زدیم پلیس راه تالش..ماسال...میگن هیچ تصادفی خداروشکر نبوده...میگن اینجا آنتن دهی نیست مخصو ...

خب الهی آمین 

خدا روشکر 

دیدی گفتم نگران نباش بازهم با خواهرت تلفنی صحبت کردی ی خبر بده گلم اگه زحمتت نیست 

🧸🤎