2777
2789
عنوان

بچه ها تو روخدا دعا کنید چیزی نشده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 55 پست

😐😐😐

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...

انشاا...سلامت باشن اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم.حتما باتریشون تموم شده صدقه کنار بزار

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خاموشه یعنی شا رژ نداره اگه خدای نکرده چیزی شده بود که خاموش نمیشد حتما جایی هستن نمیشه شا رژ کرد این اتفاق برای من هم افتاده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اخرین بازدید فضای مجازیشونوچک کنید معمولا تومسافرت کمبود شارژه یاجاهایی که میرن میگردن انتن نیست مثلا کوه جنگل یا جاده

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

اونا الان تو جنگل ان یا یجایه کوهستانی که گوشیاشون انتن نمیده بد ب دلت راه نده یدونم صدقه بزار کنار

خبر دارشدی ازشون بیا پستمو ج بده منم فکرم درگیرشد

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂

اس ام اس بفرست وقتی دلیور بشه و روشن کنن گوشی متوجه میشین

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

چیزی نشده عزیزم‌نگران‌ نباش. ادم تو سفر اینقدر عکس و اینا میگیره شاررژ گوشیش تموم میشه لابد به شارژرم دسترسی ندارن.‌اخه دختر خوب خدای نکرده وقوع حادثه که گوشیو خاموش نمیکنه!☺ نگران چی هستی؟