2777
2789
عنوان

امشب خواستگاری خواهرشوهرمه😒

1761 بازدید | 142 پست

خواهر شوهرم پیر دختره امشب قراره براش خواستگار بیاد یعنی اون یکی  خواهرش براش یه مردی که از اقوام همسایه اشون میشه رو معرفی کرد. خلاصه مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که فقط خودت تنهایی بیا😒 شوهرمم گفت کدورت نزار بشه یا هیچ کسو دعوت نکن یا همه بچه هات بزار بیان اونم گفت نه فقط ۳ تا پسرام و اون دخترم که معرفه باید باشین. شوهرمم گفت پس اگه بیام و یک نفر اضافی تو اون جمع باشه بد میشه. فقط زنای ما غریبه هستن؟ اخه ظهر همه خواهر شوهرام ۶ تان خونه پدرشوهرم بودن . احتمال میدم امشبم باشن. فقط ما جاریا نیستیم🤨 الان زنگیدم به شوهرم گفتم چه خبر ؟ گفت شب میام میگم احساس میکنم اون یکی خواهر شوهرامم باشن . به نظرتون اگه خواهراش باشن من بعدا چی بگم، چون سریع عقد و عروسی میکنن ، رابطه ام باهاشون سرده نمیدونم چطوری گلگی کنم😭😭درضمن رسم ما اینه خواستگاری کسی نمیره ولی نمیدونم خونواده شوهرم چرا این کارو کردن

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما اینطوری راحتن.دلیل نداره شما ناراحت بشین.حرف شمام خیلی بد که میگین پیر دختر.بازم هرطور صلاح میدونید

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید