2777
2789

سلام دوستای خوشگلم توتاپیکای قبل گعتم یه خواستگار سمج دارم مهندس شمارشم دارم خیلی ازمن خوشش میاد بخاطرمن هرکارمیکنه این خوب بودنش منو ب شک انداخته😐😐😐انقدبدبختم همیشه ادم عوضی دیدم😐😐😐 یبارادم خوب میبنم باورم نمیشه 😑😑😑ازطرفی موقیعتش خیلی  خیلی خوبه وبارهام گفته ازظاهرمن خیلی خوشش میاد هممون میدونیم هرقشنگی یه قشنگترش هست انقدم تونی نی سایت درباره خیانت خوندم همیشه میترسم همسراینده ام خیانتکارباشه 😭😭😭حالاشمابگین چطور امتحانش کنم ک مطمعن شم ادم درستیه شمارشو بااینستاگرامشو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید البته یجوری ک ضایع نشه 

پی نوشت:الن میگن عکس پروفت خودتی نه دوستای خوشگلم من نیستم ولی بی نهایت شبیه منه 

ممنوازکمکتون

به نظر من دوره امتحان کردن و اینا گذشته، کسی دو رو باشه، بلده هر امتحانی رو بپیچونه و به مقصد برسه

یه مدت باید زمان بگذره و عجله ای در کار نباشه و شناخت حاصل شه

مشاوره، رفت و آمد دختر و پسر و رفت و آمد خانواده ها خیلی به شناخت کمک میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا که منم مجردم مثل تو و متاسفانه منم با تاپیکای خیانت و کتکی که تو نی نی سایت خوندم واقعا از ازدواج کردن میترسم   برای امتحان کردنشم باید بگم که نمیتونی درست بشناسیش چون آدما بعد ازدواج تغییر میکنن در عوض میتونی یه مدتی رو زیر نظر خانواده هاتون آشنا بشید باهم   مثلا 3 ماه صیغه محرمیت بخونید

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید   
به نظر من دوره امتحان کردن و اینا گذشته، کسی دو رو باشه، بلده هر امتحانی رو بپیچونه و به مقصد برسه ...

اره احه من کوردم نمیدونی تو کوردا حتی نامزدیتم بهم بخوره انگارطلاق گرفتی سه تابچه داری😢😢

عزیزم اولا که منم مجردم مثل تو و متاسفانه منم با تاپیکای خیانت و کتکی که تو نی نی سایت خوندم واقعا ا ...

دقیقا اصن ازدواج میترسم ولی خب صیغه محرمیت اینااصلن قبول نیمکنن همه نگرانیم اینه مث مردای دیگه نباشه خودم تواینستاگرام انقد مردمتاهل میاد بهم پیام میده التماسومیکنه میگم خدایا ای زن داررره چراانقد بیشهوره اصن ازهمه بدم اومده

شرط ضمن عقدچیه

حق طلاق- ادامه تحصیل -رفتن به خارج کشور-کار-سهم مسکن و یه سری چیزای دیگه که کامل نمیدونم

میشه برا حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین؟تنها راه اروم شدنمه.مرسی از همتون  
دقیقا اصن ازدواج میترسم ولی خب صیغه محرمیت اینااصلن قبول نیمکنن همه نگرانیم اینه مث مردای دیگه نباشه ...

چند سالته؟؟ ببین اگه واقعا شرایط خوبی داره قبول کن به خاطر اینکه ابراز علاقه کرده خام نشو شرایطش مهمتره ها

اره احه من کوردم نمیدونی تو کوردا حتی نامزدیتم بهم بخوره انگارطلاق گرفتی سه تابچه داری😢😢

کرد و لرد و مازنی و ترک و فارس نداره که قربونت برم

رسم غلط باید ریشه کن شه

با همین مسائل، واه واه و اَه اَه دونستن خیلی چیزا باعث طلاق و اینا شدیم. قبل عقد ده بار شکست بخوری، خیلی بهتر از اینه که بعد ازدواج و عقد از ازدواجت پشیمون شی

حق طلاق- ادامه تحصیل -رفتن به خارج کشور-کار-سهم مسکن و یه سری چیزای دیگه که کامل نمیدونم

اره هیچ مشکلی نداره میگه من میخام فقط یخاطرتوزندگی کنم توروبه همه ارزوهات برسونم ازالن برنامه ریزی کرده این خوب بودنش منو ب شک انداخته😐😑😑😑

چند سالته؟؟ ببین اگه واقعا شرایط خوبی داره قبول کن به خاطر اینکه ابراز علاقه کرده خام نشو شرایطش مهم ...

۲۲سالمه اون ۲۷ اره شرایطش خیلی خوبه ولی ظاهرمون خیلی یهم نمیاد ک دیگه برام مهم نیس

کرد و لرد و مازنی و ترک و فارس نداره که قربونت برم رسم غلط باید ریشه کن شه با همین مسائل، واه واه ...

حدانکنه عزیزم اره بخداانقد اینجوری ادما اطرافمون نامزدیشون بهم خوزده دیگه کلن ب یه چشم دیگه نگاش کزدن😢

متاسفانه 99 درصد مردای ایرانی قبول نمیکنن عزیزم مخصوصا حق طلاق و حق حضانت  و سهم مسکن رو فقط ادامه تحصیلو قبول میکنن