2777
2789

سلام

دوستان کسی تجربه داره یا اطلاعی داره

از سحر و جادو

اگر کسی بهمون هرازگاهی مواد غذایی یا چیزی بده

بخاد چیز خورمان کنه که وارد زندگیمون بشه

یا اینا همه الکیه

اخه بعصیا یه کارایی میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درسته دعا و طلسم هست و اثر میکنه اگر به کسی شک داری نخور

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

اره عزیزم این چیزا هست و اتفاق میوفته

ولی هرکسی هم بلد نیست

ولی اگه به کسی شک دارب نخور اون غذاشو یااین که هروقت میرری جاش به شش طرف خودت سوره قل هوالله رو بخون و فوت کن که شر و بلارو ازت دور‌میکنه 

نمیشه متاسفانه طرف نزدیکه  خب اگ بخان چیز خور کنن وقتی میریم خونشون هم که میشه تو غذامون بری ...

شما همیشه قل هوالله بخون و بسم الله بگو و بخور‌ یه سری دعاها و اذکار هست اونارو بخون که روت اثر نذاره

اگه به دلت بد اومده حتما این کاراو بکن

من خودم نسبت به یکی اینجوری بودم هروقت میدیدمش حس میکردم داره زیر لب برام دعا میخونه منم از اون روز یه سری اذکارو گفتم هروقت میخوام ببینمش دلهره و اضطراب میگرفتم تا وقتی که با ذکر مبرفتم پیشش دیگع اون اضطراب و اون حواشی بعدش ...از بین رفت خداروشکر‌

چنوقته خیلی رفتم تو فکر توکل بخدا

تو خام که نمیشه ریخت پخته هست معمولن 

ترشی نخورید خونه کسی اگه خیلی نگرانی 

قبل از خوردن هم بسم الله بگو 

هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.با هم مهربان  باشیم .خدانگهدار دوستان 

من بر اساس تجربه شخصی خودم بهتون. توصیه میکنم قبل از هر کاری فقط کافیه خواص شیر بز رو در اینترنت سرچ کنید بعد خودتون متوجه میشید چه گنجی هست شیر بز تنها یه مزرعه در تهران هست که شیر بز خالص داره و واقعا بهداشتی و تمیزه بدون هیچ افزودنی اونم مزرعه مروگل هست اگه اشتباه نکنم لبنیات مروگل رو تو گوگل سرچ. کنید آدرسش میاد و شمارو از خیلی از بیماری ها نجات میده