2777
2789

خیانت شوهرتون درچه حدبود؟ هیچ وقت پشیمون نشدین؟ چه مدت طول کشیدبه شرایط عادت کنین

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عزم و اراده کسایی که بعد از خیانت جدا شدن افرین میگم که خودشون رو بیشتر از حرف و حدیث مردم یا مسائل دیگه دوست دارن و الویت اول زندگی ارامش خودشونه

ارزش ندارد که ادمی برای مبارزه با کوته فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد (میکل آنژ)
خیانت دیدی خانومی؟

نه عزیزناراحت شدم الان لینک تاپیک آخرمومیزارم بخون امروززدمش

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
من خیانت دیدم و می خوام اول حق و حقوقم بگیرم و بعد حدا بشم

درچه حدبوده؟ الان خونه پدرتی؟ دلتنگش نشدی؟

عزیز دلم مشکل اصلی من خیانت نبود چون حاضر بودم ببخشم اگه ادامه نده

مشکل من اعتیادشم به شیشه نبود و مشکل  چیز دیگشه بود که قابل گفتن نیست

نه پشیمون نیستم خوشحالم

فقط از این ناراحتم که مثل یه دختر ۱۶ ساله فریب پول و موقعیت رو خوردم و به بختم لگد زدم الان فهمیدم انسانیت مهمه نه این ظواهر وگرنه میشه چی طرف ماشین و شغل نسبتا خوب داشته باشه ولی حیوان باشه

کلا خیانت یعنی مرگ رابطه

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
عزیز دلم مشکل اصلی من خیانت نبود چون حاضر بودم ببخشم اگه ادامه نده مشکل من اعتیادشم به شیشه نبود و ...

میشه بپرسم درچه حدبودخیانتش وچقدرطول کشیدفراموش کنی

درچه حدبوده؟ الان خونه پدرتی؟ دلتنگش نشدی؟

در حد اینکه سال ها با انواع دخترها هرز می گرده 

نه خونه خودمم چرا بی خودی هوار شم سر خونوادم

مستقل شدم بعدش طلاق میگیرم

البته بعد اولین بار که فهمیدم بهم خیانت می کنه رفتم کار پیدا کردم و الان بعد ٨ سال هم پول جمع کردم هم ماشین خریدم

نصف خونه به ناممه

مهریمم بگیرم جدا میشم

میشه بپرسم درچه حدبودخیانتش وچقدرطول کشیدفراموش کنی

بار اول تو عقد و یه ماه قبل عروسی بود و رابطه جنسی که فروسی رو یه ماه انداختم عقب و بردمش مشاور(مشاور گفت عجله نکن که البته بعدا فهمیدم چرا اینو گفته)

کم کم فراموش کردم تا

بار دوم  ماه سوم یا چهارم عروسی که با دویت دختر اسبقش بود و باز رابطه جنسی و اینبار رک تو دعوا گفت دلم خواسته

البته میگم منمبازم بخشیدمش چون نمیخواستم به خونه پدریم برگردم(شرایط اون موقع من با الان فرق داشت خیلی) حتی وقتی ماجرا اعتیادش لو رفت بازم کمکش کردم تا اینکه دیگه مشکل اصلیش رو شد

کلا هانیبالی بود

البته گاهی یه ادم خوب ممکنه فریب بخوره و میشه بخشیدش به سرزی که خودشم شرمنده باشه و احساس گناه کنه و ادامه نده ولی ادم بیمار رو ممیشه چون دست خودش نیست وتکرار میکنه 🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
ماجرای خیانت

داستانت رو خوندم اما این سواله واسم 

چرا مردها این همه خیانت نمی کنند هیچ بلایی سرشون نمیاد بهترین زنها هم گیرشون میاد دوباره

اما خانمها که خیانت می کنند همه فامیلش از دم باید تقاص بدن و آخر تنها می مونن؟