mamannaznin مدیر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 119 عنوان آزمایش منفی بعد از آی وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 5716 بازدید | 22 پست امروز آزمایش دادم منفی بود دکتر گفت دوروز دیگه ادامه بده ولی من نمیخوام ادامه بدم چون میدونم بی فایده هست 1398/05/19 | 18:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabnamy عضویت: 1392/06/25 تعداد پست: 13126 علائمت توی هفته های اول چی بود گلی؟ منم امروز روز هفتم انتقالمه والا روزای اول که هیچی .ولی روزایی که به روز آزمایش نزدیک میشدم تخمدان چپم درد میگرفت کمردرد داشتم ران پام یجورایی میسوخت .دکتر من گفته بود روز ۲۱ انتقال آزمایش بده من روز ۱۹ دادم
گلصحرا عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 1506 اره منم از همین ترسیدم نزدم.پس شما هم نزدی؟ شیافم همون ۳ ماهه اول؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم اره اصلا نزدم امپول تازه شيافم بخاطر اين زدم ك دو قلو بود يكيش سقط شد مجبوري زدم خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
shabnamy عضویت: 1392/06/25 تعداد پست: 13126 اره اصلا نزدم امپول تازه شيافم بخاطر اين زدم ك دو قلو بود يكيش سقط شد مجبوري زدم ایشالا به سلامتی زایمان کنی عزیزم منم دعا کن
گلصحرا عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 1506 5 ببين عدد ٥ ديگه تكرار نميخاد چون حتي عدد مشكوكم ني تو أين دو هفته بايد يكم ميومده بالاانشالله دفعه بعد ميگيره من پي ار پي كردم جوانسازي رحم ايندفه انجام بدهمن دوبار انتقال دادم بار دوم مثبت شدم خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
گلصحرا عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 1506 ایشالا به سلامتی زایمان کنی عزیزم منم دعا کن ممنونم انشالله شمام ب سلامت زايمان كني و اين دورانو راحت بگذروني خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
mamannaznin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 119 ببين عدد ٥ ديگه تكرار نميخاد چون حتي عدد مشكوكم ني تو أين دو هفته بايد يكم ميومده بالا انشال ... مرسی عزیزم، خودم هم همین فکر رو کردم، باید با دکترم صحبت کنم، چند وقت جلوتر باید انجام بدم؟
mamannaznin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 119 روالش همینه دو روز بعد باید آزمایش رو تکرار کنی. داروهاتو قطع نکن آخه مطمئن هستم که تغییری نمیکنه این دومین بار که جواب منفی گرفتم😔
sonia_tn عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 1679 ببين عدد ٥ ديگه تكرار نميخاد چون حتي عدد مشكوكم ني تو أين دو هفته بايد يكم ميومده بالا انشال ... عزیزم شما پی ارپی کرده بودید بعد انتقال لک بینی داشتی؟ خدایا دریا دریا شکرت