2821
2789
عنوان

دوست پسر دوستم

389 بازدید | 18 پست

من یه هفتس به دوستم میگم بریم دوشنبه این هفته بیرون گف میرم مسافرت بعد امروز بهم میگ یکشنبه بریم میگم اخه من مهمونی دعوتم بعد اونم با دوست پسرم میخوام برم بیرون بعد اونم میخام برم پیش مامانش اگ مامانش نیومد باهم میریم ب منم خیلی برخورد ب نظرتون حق دارم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم مشکل سر قرار شما دوستته یکم مبهم بود

خب چه اصراری به قرار گذاشتن دارید وقتی هردو انقدر بیزی هستین!

ارزش ندارد که ادمی برای مبارزه با کوته فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد (میکل آنژ)
فکر کنم مشکل سر قرار شما دوستته یکم مبهم بود خب چه اصراری به قرار گذاشتن دارید وقتی هردو انقدر بیزی ...

از یه هفته قبل بهش گفتم بریم بعد گف ک اره میخام برم پیش دوست پسرم بعد اونم پیش مامانش نمیام

😐بچه؟۱۸سالمه

خب بچه ای دیگه خخخخ البته ببخشید ها

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
از یه هفته قبل بهش گفتم بریم بعد گف ک اره میخام برم پیش دوست پسرم بعد اونم پیش مامانش نمیام

خودت برو منتظر اون نمون برو برای خودت حال کن تا خودش بیاد اصرار کنه برای قرار

ارزش ندارد که ادمی برای مبارزه با کوته فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد (میکل آنژ)