mohandesam مدیر استارتر عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 2111 عنوان خودم درستش کردم🤗+عکس 601 بازدید | 22 پست نظرتون راجب اینا چیه پارچه ماهگرد و اسم پسرم گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍 1398/05/19 | 17:46 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1507 واااای چه ناااازه😍😍😍 افرین عزیزمممم در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40436 خيلي نازه.اونوقت عكسشو كجاش ميخواي بزني؟روي اعداد؟منم واس پسرم ماهگرد درست كرده بودم.من روي مقواي رنگي درست كردم یه روز خوب میاد
arilgirl عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 5816 خيلي نازه.اونوقت عكسشو كجاش ميخواي بزني؟روي اعداد؟منم واس پسرم ماهگرد درست كرده بودم.من روي مقواي رن ... عکس نمیزنه .بچه رو میذاره رو پارچه فک کنم🤔🤔🤔
eiiiiiiiiiiiliii عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 11790 چ مدلیه؟من نفهمیدم نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
mohandesam مدیر استارتر عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 2111 خيلي نازه.اونوقت عكسشو كجاش ميخواي بزني؟روي اعداد؟منم واس پسرم ماهگرد درست كرده بودم.من روي مقواي رن ... اون ابر و اسمش آویز نمدی هست جداست گذاشتم روش عکس بگیرم گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40436 [QUOTE=100534776]عکس نمیزنه .بچه رو میذاره رو پارچه فک کنم🤔🤔🤔[/QUOTE]آهااانآخه من خودم با مقوا درست كردم و كنار اعداد عكس اون ماهشو چاپ كردم و زدم به ديوار.هركي ميديد خوشش ميومد. یه روز خوب میاد
mohandesam مدیر استارتر عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 2111 چ مدلیه؟ من نفهمیدم اون پارچه جداسآویز نمدی اسمش با ابر جدا گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍