2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم میشه کمکم کنین

58 بازدید | 9 پست

من هفته 12 رفتم ان تی طول سرویکسم 33 بود.الان دکترم میگه کمه.باید بیشتر باشه طولش وگرنه سرکلاج میکنن.4 شنبه برام سونو نوشت طولشو ببینه دوباره.ممکنه بره بالاتر؟کسی بوده طول سرویکسش انقد باشه تو سونوهای بعد بالا رفته باشه عددش؟

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11

اره برار من برا خودمو ببینم برا منم همین حدودا بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

واسه من ۳۱ بود کامل استراحت کردم اصلا چیز سنگین بلندنکن و ب هیچ وجهههه نزدیکی نکن

نزدیکی کنی انگار ک داری کانال زایمانتو باز میکنی

نذار معاینه یا سونو واژینالت کنن

دهانه ی رحمت نرم میشه

طول سیرویکس زیر۲۵ رو سرکلاژ میکنن.الکی میگهوسرکلاژ کن ک پولی ب جیب بزنه

همینارو ک گفتم رعایت کن.من تو سونوی انومالی یهو شدم۴۰

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگران نباش برا من ۳۲ بود  ۱۲ هفته....دکترم هیچی نگف صحیح و ساللم زایمان کردم انقدم  ورجه وورجه میکردم که

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نه عزیزم نگران نباش برا من ۳۲ بود  ۱۲ هفته....دکترم هیچی نگف صحیح و ساللم زایمان کردم انقدم&nbs ...

خدا کنه طولش بیشتر شه منم بارداریم بی درد سر باشه😞

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
واسه من ۳۱ بود کامل استراحت کردم اصلا چیز سنگین بلندنکن و ب هیچ وجهههه نزدیکی نکن نزدیکی کنی انگار ...

کاشکی واسه منم تو سونوی بعدی زیاد شده باشه

خدا کنه طولش بیشتر شه منم بارداریم بی درد سر باشه😞

نترس استرس نده بخودت بابا یکم استراحت کن اگه نگرانی خودش بالا میره 

نترس استرس نده بخودت بابا یکم استراحت کن اگه نگرانی خودش بالا میره 

ایشالله عزیزم