2777
2789
عنوان

اسکرین شات چت من وآقاییممم+همه خانمها بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 86 پست

اگه شوخی و چی هم دارید بفرستید..حتی دعواها پا که همو نمیشناسیم ولی خوبه یکم میفهیمم ما باید چی ها رو تغییر بدیم

همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست  خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است  خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن.  ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش....  همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...  
کانالشو میشه برام بذاری؟ وااا غش کردم از خنده

تو نت هم سرچ کنی میاد 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا همسرم اهل پیام نیست به هیچکس ساعت ساعت باهم تلفنی حرف میزنیم اگه خرید داشته باشم که تو صحبت ...

بنطرم امتحان کن گلم..شماپیام بدی حتما اونم پیام میده درجوابتون.حس خوبی براتون میشه

همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست  خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است  خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن.  ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش....  همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...  

کانال خانمهای قررری اصلا مسخره نیست بلکه اگه با چشم باز برید و بخونید میبینید که چقدر به زندگیا کمک کرده و میکنه ، حالا اینکه بعضی چیزا از نظر بعضیا مسخره بیاد فرق میکنه، ولی ارزششو داره واسه زندگی همه چیو امتحان کرد

کانال ایده  وحرفهای زنانه هم عالیه خانمهااا این پیام منم چالش بود برا کانال

کانال خانمهای قررری اصلا مسخره نیست بلکه اگه با چشم باز برید و بخونید میبینید که چقدر به زندگیا کمک ...

اره اتفاقا خیلی خوبه 

به کار خیلیا میاد 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
کانال خانمهای قررری اصلا مسخره نیست بلکه اگه با چشم باز برید و بخونید میبینید که چقدر به زندگیا کمک ...

افرین دقیقا موافقمممم .تاوقتی قر هست چرا غر بزنیم اخه😝

بنطرم امتحان کن گلم..شماپیام بدی حتما اونم پیام میده درجوابتون.حس خوبی براتون میشه

۶سال امتحان کردم😁

چون کارش آزاده وقت نداره

در عین حال که حوصله پیام دادنم نداره

دوستتون دارم 💕

میشه. ایدیکانال خانم های قری روبزارید لطفا؟

گذاشتم بالاتر