لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اری.من قبل از اینکه بی بی بزنم و برم از.تکرر ادرار شدید گرفتم جوری که بس میرفتم دسشویی میخواستم جامو کلا ببرمدر دسشویی بندازم.و این سومین نشونه من بود.دومین نشونه سردرد شدید که فقط تو خواب سرم درد نمیکرد و اولین نشونه بزرگ و دردناک شدن سینه هام مثل قبل پری ولی خب دوهفته زودتر بود که فهمیدم یه خبراییه
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
دیشب قبل خواب که به یک ساعت نمیکشید چندین بااار رفتم از صبح هم همینجور شاید یک ساعت به یک ساعت زیاده ...
اره همینه
حتی شب دو بار تقریبا بیدار میشدم ...اصلا هم توجه نداشتم بعدا بی بی زدم مثبت شد با سه چهار روز تاخیر فهمیدم
امیدوارم باردار باشی عزیزم ...
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
زری جان اتفاقا من هر ماه که کلی نشونه دارم پریود میشم.الان هیچی نیس فقط تکرر ادرار دیوونم کرده...برا ...
انشاالله بارداری.نگران نباش.من اون ماهی که کلا بی خیالش شدم باردار شدم.بیشتر علائم بارداری مثل علائم پریودیه.من گذاشتم پنج روز از موعدم بگذره بعد بی بی زدم.
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
مالکوم خیلی برام دعا کن...ای خدا فقط یکی هر چی باشه...چی میشه منم مادر بشم😞
عزیزم میشی نگران نباش
من که میگم هستی ...🤗
چندم موعدته
یادت بود بیا منم خبر کن بی بی زدی خوشحال میشم ...😄
شک نکن میام بهت میگم امروز ۲۶ دورمه دو روز دیگه موعدمه عزیزم وای خدا صدامو بشنو
به به خوش خبر باشی عزیزم 🤗😍
این آیه رو بخون زیاد
رب لا تزرنی فردا و انت خیرالوارثین
سرچ کنی با اعراب میاد ..
اتفاقا یه انگشتر فیروزه داشتم که این ایه روش حک شده بود خدایا مارا تنها مگذار....😭😞
الان نشینی گریه کنی
پاشو برو بخور اول خوشیته
چیزای ترش و سرد نخور...
چند روز دیگه ویار نمیزاره تکون بخوری ...
جارو برقی نکش
کارای سنگین نکن
اروم باش
خدا بزرگه ...
ان شاء الله بارداری ...بچه سالم صالح ...