2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه میزنه گوشش چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
گوش درد هست معمولا ببرید دکتر ببینه شاید ملتهب شده گوش رو جدی بگیرین بچه زبون نداره که بگه من فلان ...

ولی گریه نمیکنه فقط چندبار میزنه وقتیم دستشو میگیریم ساکت میشه شاید گاهی اوقات باز ادامه بده

من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
اگه گریه نداره ک نشونه اینع ک داره دندون در میاره عصب های دندون از کنار گوش رد میشن

اره گریه نمیکنه دندون بالاش داره درمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره که چه وقتهایی این کارو میکنه. یه وقتایی عصبانی میشه و چون کسی متوجه خواستش نمیشه این کارو ...

ن مثلن تازه داشتم بهش غذا میدادم ساکت بود یهو میزنه بالاتر از گوشش

عفونت نداره  آخه دختر منم چند ماهش بود همش میزد به گوشش یا گوشش می‌کشید تا یکی بهم گفت احتمالا ...

اخیی چه شکلی ایجور شد!! 

ترمیم شده الان شنوایشش مشکل نداره؟

عه پ نگران نباشیم؟

درد عفونت گوش مثل درد زایمانه بچه اروم قرار نداره اگه گوشش عفونی باشه بازم بچه رو بردی چکاپ ب دکترش بگو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اخیی چه شکلی ایجور شد!!  ترمیم شده الان شنوایشش مشکل نداره؟

نه الان که چهار سالشه بردم دکتر گفته هیچ مشکلی نداره از نظر شنوایی‌ هم مشکلی نداره 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ولی گریه نمیکنه فقط چندبار میزنه وقتیم دستشو میگیریم ساکت میشه شاید گاهی اوقات باز ادامه بده

پسر منم یه مدت 6ماهگی همش به گوشش دست میزد بردم دکتر نگاه کرد گفت التهاب داره و یکم قرمزه انتی بیوتیک داد

دندونم در بیاره ممکنه گوش درد بگیره یه پزشک نشوون بدین ضرر نداره که دوست عزیز

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
پسر منم یه مدت 6ماهگی همش به گوشش دست میزد بردم دکتر نگاه کرد گفت التهاب داره و یکم قرمزه انتی بیوتی ...

اره ان شالله میبریم

درد عفونت گوش مثل درد زایمانه بچه اروم قرار نداره اگه گوشش عفونی باشه بازم بچه رو بردی چکاپ ب دکترش ...

اره میبرمش دکتر حتمن