2777
2789
عنوان

بچه ها بچم از دختر تبدیل شد به پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20945 بازدید | 97 پست
من غربالگری رفتم پیش دکتر شاکری پاستورنو که مثلا معروفه به اینکه جنسیت بچه رو سریع و درست میگه ،هفته ...

دکتر شاکری رو همه میگن معروفه.اونقددد اشتباه شنیدم ازش

روزیش زیاده بخدا.حالا جنسیت اهمیت نداره ولی خدا میدونه موارد مهم رو چقد اشتباه گفته و کسی متوجه نشده و همچنان هم مشتریاش زیادن

من گفتم افتخار کردم؟؟؟قابل توجه ات ک من خودم سه تا دختر دارم عین گل.یه تار موشون رو با صدتا پسر عوض ...

پس تا اسم پسر میاد اسم افتخار رو‌نیاریین اصلا این موردو هیچکس به زبون نیاره این عقاید هم برداشته میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تا اسم پسر میاد اسم افتخار رو‌نیاریین اصلا این موردو هیچکس به زبون نیاره این عقاید هم برداشته میش ...

وقتی به موضوعی واکنش نشون میدید ینی حساسیت داری.همینجا اگه استارتر میگفت پسر بوده و ناراحت بود ک‌دختر شده همه میریختن تیکه پارش میکردن ولی چون برعکس بوو واکنش ها کم بود!! 

من ب دخترام افتخار میکنم اونام ک پسر دارن ب پسراشون چه اشکالی داره؟؟؟ اگه دل خوشی ملت ب پسرزاییدن ابشالا خوش باشن 

سونو پاسارگاد  دکتر علی رضایی تو خیابون ارباب من راضی بودم

عزیزم خیلی خوب درکت میکنم چون دقیقا عین بلایی که سر من اومده سر شما هم اومده من هم ان تی و هم انومالی رو مرکزی اصفهان رفتم خدا ازش نگذره که چقدر الکی خوشحالم کرد

درسته صد درصد مبارکه بچه دخترو پسر فرقی نداره ایشالله قدمش خیر باشه فقط فورا به همه بگو اشتباه شده پ ...

چیش چشم نخوره مثلا؟ هنوز ب دنیا نیومده که سلامتیش یا زباییش قابل چشم خوردن باشه!!! 

خدایا شکرت
وای چه قدر سخت،،منکه هردو بارداریام نی نیامو درست گفت ،،ولی از خدا بخواه هرچی هست سالم باشه،،منکه پس ...

وای خدا واقعا اطرافیانتون توی قرن ۲۱ میگن پسر بودن جنین چشم خوردن داره؟😂😂 دلم میسوزه برای زنای سرزمینم

خدایا شکرت
ینی اگه دختر باشه ضایعس پسر باشه افتخاره بابا دمتون گرم خدایی خوبه خودتونم زنین مثلا پسرا چه گلی ب س ...

اینا حتما باید عروس بیارن تا یاد بگیرن اعتقادات خام اجدادشونو چشم بسته قبول نکنن

خدایا شکرت
پسرررر عالیه مخصوصا اولی چشم درمیاره خخ

اه اه.چه کامنتی. یعنی کسی پسر بیاره چشم تو درمیاد؟ پس الان نباید چشم داشته باشی چون ۵۰ درصد ادما پسره بچشون😂😂😂

بعد حالا طرز فکرتون اینه به کنار، با چه رویی کامنت میذارید. بابا یک نفر پسر دوست داره عیب نیست. اما اینکه پسر چشم خوردن داره، یا چشم درمیاره والا حرفای پیرزنای بی سواد ده قرن قبله. نگید زشته. 

خدایا شکرت