2777
2789
عنوان

بچه ها بچم از دختر تبدیل شد به پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20944 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐 زن داداش من هفته ۳۶ این اتفاق براش افتاد داشت بال درمیاورد...رو ابرا راه میرفت از ذوق.برا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

بچه ی اول منم گفتن پسره رفتیم چقد کامیون و لوگو و بتمن و..خریدیم شوهرم عاشق دختربود من پسر..بعد سونوی ماه بعد گفت دختره شوهرم داشت بال درمیاورد😍😍😍

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بله!! تمام سونوها گفتن دختره خوشحال بود.و اصلا هم نگران بقیه نبود.اخه معمولا بگی پسره بعد دختر بشه‌ ...

چند سال پیش این اتفاق افتاد؟؟؟چه قدر جالبه ادم یهویی سوپرایز میشه جنسیتش تغیر کنه

😘
بله!! تمام سونوها گفتن دختره خوشحال بود.و اصلا هم نگران بقیه نبود.اخه معمولا بگی پسره بعد دختر بشه‌ ...

امثال شماها افتخار میکنن دیگه وگرنه بچه بچه اس چه فرقی می‌کنه دختر پسر

پسر هست از صدتا دختر دلسوزتر ....دخترم هست از صد تا مرد مردتر ....عزیزم لز خدا بخواه فرزند صالح بهت ...

اره واقعا 

حالا اینجا سر بهتر بودن پسر دختر دعوا میشه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

ینی اگه دختر باشه ضایعس پسر باشه افتخاره بابا دمتون گرم خدایی خوبه خودتونم زنین مثلا پسرا چه گلی ب سر ننشون زدن والا 

برا من اینجوریه این بارداریم با اولی زمین تا اسمون فرق داره ،همه میگفتت صد درصد بچه ام پسره اما تا ح ...

دقیقا،،منکه خاله سوهرم جلوی جمع بلند بلند خندید گفت برو دروغگوووووو،،گفتم بهش شماهایید که واسه داشتن پسر خودتونو میکشبد منکه واسم فرقی نداره پسر یود میگفتم پسره الانم دکترا گفتن دختره میگم دختره ،،انشالله سالم باشه 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
یعنی قبلا گفته بودن دختره تو ۳۶ هفته گفتن پسره؟

دخار عموی شوهرم سه بار بهش گفتن دختره سوتوی اخر کفتن پسره واقعنم پسر بود بچه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗