2777
2789

لطفا بگید چطوری لباس خریدنتو مدیریت میکنید که همیشه مرتب و به روز میپوشید .من خیلی هزینه میکنم اما نمیدونم چرا همیشه میخوام برم مهمونی اینا لباس مناسب و ست ندارم.معمولا بی هذف خرید میکنم کلی هم هزینه میکنم اما اغلب سر لباس پوشیدنم گیرم.دیگه شوهرمم معترضه میگه همش میخری همیشه هم مینالی که چی بپوشم.در ضمن خودم شاغلم و دستم بازه برا خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه بیشتر بخرج بده

توی بازار که میچرخی یه چیز تاپ و قیمت مناسب ( حراجی باشه بهتر) بخر بزار کنار

دفعه های بعد که میری بازار به این فکر کن هرچی داری میخری با قبلی ها ست میشه یا نه!

اگه نشد بهفکر این باش خریدای بعدیتو با اون ست بخری... یا لباسی بخری که بهش میاد

بیشتر ژورنال ببین و رنگ هایی که بهم میان رو پیدا کن

مثلا طوسی و صورتی

یا سورمه ای و زرشکی

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

من خیلی خرید نمیکنم هر 6 ماه یا توی مسافرت ولی کلا هروقت میرم خرید یه ست کامل میخرم ک باهم بپوشم مثلا یه مانتو خوشگل میبینم شلوار و کفش برا همون میخرم چیز دیگه دیدم هرچی هم خوشم بیاد به لباسم نیاد نمیگیرم اصلا 

یا مثلا یه کفش ک میگیرم ذره ذره براش مانتو و شلوار وروسری هم میگیرم اینجوری خرد خرد خرید میکنم خیلی بهم فشار نمیاد چن تا ست هم دارم اصلا لباس تکی ندارم حالا گهگکاهی باهم میپوشم اونایی ک به هم میان ولی برا مهمونیا راحتم دیگ

مثلا ی شومیز راه راه اگه بخری ک راه راه هش سورمه ای و زرشکی باشه مثلا یبار با شلوار سورمه بپوش یبار دامن زرشکی و بر عکس 

شومیز سفیدو میشه با شلوار لی و پارچای یا شلوارکو دامن پوشید میشه رسمی پوشید میشه اسپرت پوشید اصلا معرکه اس شومیز سفید

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

چند مدل شلوار داشته باش مث جین تیره و روشن و مشکی و پارچه ای مشکی برای تیپ رسمی بعد دیگه مشکل شلوار نداری

کیف و کفش هم چند رنگ اصلی که به بیشتر چیزا میاد را بخر

بعد هر وقت مانتو خریدی ستش شال یا روسری میگیری

اونوقت راحتر میشه برات

عزیزم اگر فکر می کنی لباس هایی که می خری مناسبت نیست و کارتو راه نمی اندازه حتما محل خریدت رو تغییر بده. از رنگهای خنثی توی خریدت بیشتر استفاده کن که بتونی با بقیه چیزایی که داری ست کنی. پیشنهاد می کنم سر حوصله یه لیست از لباسهایی که داری تهیه کن(لباس هایی که دیگه سایزت نیست یا واقعا فقط خریدی و ازشون استفاده نمی کنی ببخش به یکی دیگه. اینطوری آمار درستی از لباس هات داری. بعضی مواقع آدم فقط فکر می کنه که لباس زیاد داره اما درست که بررسی می کنه می بینه مثلا تعداد زیادی تاپ داره که نمی دونه کجا بپوشه یا مثلا دامن زیاد داری اما بلوز مناسب اونها رو اصلا نداری) و بعد برای ست کردنشون از کسی که سلیقه ش رو قبول داری یا سایت هایی که به وفور برای این کار پیدا می شن (مثلا چی بپوشم )استفاده کن که ببینی برای مثلا فلان روسری و فلان شلوار که داری چه رنگ مانتویی یا بلوزی کم داری. یا مثلا یه پالتو یا شلوار خوب داری براش روسری نداری. نداشته هات رو هم لیست کن که توی خرید از روی لیستت خرید کنی و ست های ناقصی که داری رو تکمیل کنی. یه موقع هم آدم لباسی رو دوست داره و می خره که جای مناسبی برای پوشیدنش نداره باید موقع خرید حواست به این هم باشه که اینو کجا می خوام بپوشم!!. ضمناً اگر لباسهای خونگی رو از لباس های مهمونیت کاملا جدا نکنی همیشه دچار آشفتگی می شی. از لباس هات عکس بگیر و تو گوشیت باشه که هر وقت رفتی خرید همراهت باشه که بتونی ست بودن چیزی که می خواهی بخری با چیزی که داری رو چک کنی. بعضی مواقع هم آدم به یه آیتمی تو لباس خیلی علاقه داره و یه وقت به خودش می یاد می بینه مثلا از یه لباس تو سه تا رنگ شبیه به هم داره (مثلا روشن) و حالا که به یه رنگ تیره از همون آیتم نیاز داره اونو کم داره که باعث کلافگی می شه

یا مثلا شما به یه رنگ خاص علاقه داری مدام موقع به سمت اون رنگ جذب میشی که باید این عادت رو کنار گذاشت تا دست آدم برای انتخاب بازتر باشه. وقتی دو تا شال آبی تیره و روشن داری دیگه برای سومی نباید سراغ مثلا سورمه ای بری باید طیف کاملا متفاوتی مثلا رو به قرمز یا زرشکی انتخاب کنی که موقع ست کردن لباس دستت بازتر باشه. من خودم این مشکل را دارم که دلم با یه رنگ باشه بقیه خیلی به چشمم نمیاد. اما یه اشتباه که باید اصلاح کرد. تو این اوضاع بد اقتصادی واقعا باید هزینه ها رو مدیرت کرد