2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس بی بی چک منفی شد

303 بازدید | 18 پست

از اذر 96تو اقدامم یه مدت رفتم دکتر تنتنبلی تخمدان داشتم نتیجه نگرفتم بعد شرو کردم ب سیاه دانه و عسل و خرما و پیاز درمانی ولی از یک مرداد بخاطر اسباب کشی نشد ادامه بدم روز 7مرداد ینی 17سیکلم لکه دیدم خوشحال شدم ک لک لانه گزینی باشه ولی الان ک روز موعدمه منفی شد بخدا دیگه خسته شدم هر ماه یه علایم جدید و خوشی الکی و اخرشم هیچی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل متی للکی با خودم میگم این ماه یه چیزی تو شکمم است بعد پریود میشم من موندم اونا چی هستن در شکمم

منم بخدا خسته شدم از بس ازم میپرسن .مامانم گیر سه پیچ داده حامله شو حامله شو دیر شد فردا ال میشه بل میشه 

واقعا؟شما امتحان کردی؟ چقد بریزم تو قوری؟

اره.من ۱۰روز خوردم ولش کردم چون خونه تکونی داشتم‌ بهد همون ماه حامله شدم.یکی از بچه های همینجام بهش گفتم خورد ماه دوم حامله شد.ب اندازه ۱ قاشق بریز بعد دوتا لیوان اب بریز روش بذار خوب بجوشه بعد بخور

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
مرسی عزیزم ظهر میرم میخرم ایشالا ک باردار شم 

ایشالا ک میشی.استرس نداشته باش اصلاهم بهش فکر نکن اگه دیدی زود حامله نشدی بیا هرچی دلت خواست بمن بگو.من ۵ ماه اقدام بودم هرماه منتظر بودم ک بشه ولی همون ماهی ک خیلی کار داشتم و فکرش نمیکردم شدم

يه چيزي بگم تابيخيال نشي ازنظرفكي حامله نميشي

اول كه بسپار بخدا واصلا بهش فك نكن تابعين عقب بيوفته

من دكترا گفتن همسرت اصلا نميتونه بطورطبيعي تورو حامله كنه مام شروع كرديم كه كاراي آي وي اف روانجام بديم همسرم رفت كربلا من بيخيال خونه بابام بودم.همسرم برگشت پري عقب افتاده بود بازم اصلا نرفتم بي بي بگيرم بيخيال بودم گفتم ولش كن بالاخره پري ميشم داشتم نوبت ميگرفتم براي دكتر كه آي وي اف كنم گفتم بذار يه بي بي چك بگيرم 

باورم نميشد من حامله بودم خداروشكر الان دخترم ١سالشه

من ميدونم خيلي استرس و درگيري فكري مياره وقتي تواقدامي ونميشي ولي بيخيال باش بسپار بخداواهل بيت

ایشالا ک میشی.استرس نداشته باش اصلاهم بهش فکر نکن اگه دیدی زود حامله نشدی بیا هرچی دلت خواست بمن بگو ...

عزیزم ایشالا ک بیام ازت تشکر کنم و من باردار شم بخدا خسته شدم از اونطرف مامانم از این طرف مادرشوهرم و دخترش 

يه چيزي بگم تابيخيال نشي ازنظرفكي حامله نميشي اول كه بسپار بخدا واصلا بهش فك نكن تابعين عقب بيوفته ...

ایشالا پناه برخدا .امیدوارم من میخام فکر نکنم اطرافیان نمیذارن و میدونم همسرم بچه خیییییییلی دوس داره و ب روم نمیاره ولی ما درست میگی اصلا دیگه بهش فکرم نمیکنم با استرس درست نمیشه

عزیزم ایشالا ک بیام ازت تشکر کنم و من باردار شم بخدا خسته شدم از اونطرف مامانم از این طرف مادرشوهرم ...

مامانت بنده خدا بخاطر خونواده شوهرت میگه دلش میسوزه برات.مامان منم هی میگف چرا حامله نمیشی روزی ک حامله شدم میگفت میخاسی چیکار😅ولی ب خواهرشوهر مادرشوهر نباید میگفتی اقدام کردی چون هی میپرسن میریزنت بهم بدتر.من هرچی بهم میگفتن بذار گیرت بیاد میگفتم شوهرم راضی نمیشه من ک از خدامه حالا تو اقدامم بودم ولی لو نمیدادم.بعدش ک حامله شدم گفتم از زیر دستمون در رفته قرصم خوردم ولی دیگه خدا داده