2821
2789
عنوان

ساکنین گل اردبیل بیاید

313 بازدید | 25 پست

سلام ما هفته دیگه عازم سفر به شهر شماییم .ب مدت ۳ روز .لباس گرم بیارم،؟ اب و هوا چطوره سوغاتتون چیه ؟ عسل خوب و حلوا سیاه خوش مزتونو از کجا بخرم بی زحمت راهنماییم کنید 

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتنا لباس گرم بیار ولی زیاد نه مثلا یه سویشرت یا ژاکتو داشته باش برای بچه کلاه بردار شبش خیلی سرده حلوا سیاه رو باید بری عالی قاپو سنگ فرشه کنارش دارن پره عسلم که من از لبنیاتی میگیرم همش میخوایی اسمشو بگم مخصوصا پنیرش عالیه حتما بخر لیقوان گوسفندیش عاشقش میشی 

اینم شماره اش ۰۹۰۱۱۰۷۱۱۱۹

مرسی عزیز دلم لطف بزرگی کردی.شب برای جا گرفتن خبر دارید شی چقدره؟

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
حتنا لباس گرم بیار ولی زیاد نه مثلا یه سویشرت یا ژاکتو داشته باش برای بچه کلاه بردار شبش خیلی سرده ح ...

خوب شد گفتی من فک میکردم کاپشن لازمه  دست گلت دردنکنه

اردبیلیای فوق العاده دسپخت عالی دارن .واقعا دختر و زنای قوی و صبورین من با خیلیاشون برخورد داشتم خیلی ادممای مستقل و کوشایی هستن 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز