بچه من تو هفته ۳۴وزنش ۱۸۵۰بود دکترم گفت دور شکمشم کوچیک با سونوی داپلر متوجه شدم جفت خوب خونرسانی نمیکنه ،کسی بوده بچش همچین مشکلی داشته باشه من دارم از نگرانی میمیرم بعد دنیا اومدن چطور وزن میگیره؟اندازه دست و پاهاش باهم تناسب داره ؟توروخدا اگه کسی میتونه کمکم کنه،قراره پایان هفته۳۷زایمان کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
آمپول ريه نزده بودم، ١هفته موند اونم چون زردي داشت ،١٨٠٠ بود عزيزم ولي بچه تو همه چيش كامله فقط يكم وزنش كمه، اونم ٩٩ درصد اشتباه ميكنن ، وزن گيري بچه ماه اخره قول ميدم ٢٥٠٠ به پايين نشه