2777
2789
عنوان

اووومم بیاید ببینید چکردم 😍😍😍+ عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 51 پست

پس از ریختن مایه روی ورق لازانیا روی آن پنیر پیتزا میریزیم و مجددا یک ورق لازانیا می گذاریم و مایه گوشت وقارچ و... و پنیر می ریزیم و هر چند لایه که تمایل داریم ادامه می دهیم و در لایه آخر ورق را می گذاریم

و روی آن را کاملا با سس مخصوص لازانیا که درست کردیم می پوشانیم و بعد با پنیر پیتزا  آن را کامل می پوشانیم این کار برای این است که لازانیا خشک نشود و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر لازانیا پخته شود.

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
به به  ..... چه کردی     چرا لازانیا من خوب نمیشه اگه وقت کردی دستورش بزار ممنون می ...

گذاشتم گلم

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه طرز تهیه لازانیارو بگی ممنون میشم

گفتم گلم

مرسی عزیزم تشکر 😘😘😘😘

فدات 😘

عالیههههه دستت طلا

فداات 😘