2777
2789

خانوما من سه تا کوچولو دارم ک دوتاشون مهد میرن و البته پسربزرگم امسال میره مدرسه، از کارکرد و رفتار مهدشون راضی نیستم و میخواستم بیشتر کنار خودم  باشن خودمم تو خونه هستم البته، میخواستم ببینم کسی هس ک در کنار خودش پرستار آورده باشه واسه بچه و حقوق چقدر میدید و کلا شرایطش چطوره؟!؟ 

💗💗💗

خواهر من کارمنده برای دوتا  بچه هاش گرفته ماهی ۶۰۰ البته خونه مادرم   مامانمم هس کنارشون    تنهایی یه جوریه ادم میترسه

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

چندوقت پیش یک خانمی بود پرستار گرفته بود بعد شوهرش طلاقش داد و رفت پرستارو گرفت😐😐😐

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینکارو کردم خواهر شما نکن😔

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
خواهر من کارمنده برای دوتا  بچه هاش گرفته ماهی ۶۰۰ البته خونه مادرم   مامانمم هس کنار ...

این خانومی ک قراره من بیارم از مربی‌ های مهد خودشونه و شناخت نسبی دارم، خودمم کنارشون تو خونم ولی حقوقو میگه1200

💗💗💗
این خانومی ک قراره من بیارم از مربی‌ های مهد خودشونه و شناخت نسبی دارم، خودمم کنارشون تو خونم ولی حق ...

خب شهر  با شهر دیگه فرق داره  هر کی هم یه قیمت میگه  ولی دیگه خیلی زیاد میگه  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩