2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شیشه سس سفید تو خونه داشتم البته نصفه  .ورداشتم دو تا تخم مرغ توش شکوندم دو تا قاشق هم روغن ...

مطمئن باشیم ریزش نمیاره؟؟ صافیش تا کِی میمونه

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
اره خیلی ماسکای خوبی معرفی میکنه هم خودش هم ملینا اجیش

با ملیناتاج؟؟ خواهرن؟؟ خدایی؟

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
خدا نکنه  اخه خیلی خوشگلو صاف شده

إن شاءالله هميشه سلامت و عالي باشه برات عزيم از كمكتم ممنونم 

راستش منكه چند مدت كراتين و رنگ هاي مختلف بود الان ديگه فر خودمو دوست دارم با رنگ مشكي كه همينم هست 

موادی كه توی سس هست مهمه كه اونام ضرر دارن واسه مو بهترین راه روغن تراپیه مو هست هر روغنی كه به طبع ...

یعنی چی میشه بیشتر بگی گلی؟؟مثلا روغن نارگیل خوبه برا نرمی ن؟میخواستم فردابرم عطاری بخرم.موندم.

زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم...چشم به پایانش دارم...
اره خواهرن نمیدونستی؟😀

اخه ن اسماشون شبیهه ن خودشون