2777
2789
عنوان

خانمایی ک با ای وی اف مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 58 پست
انشالله مشکلی پیش نمیاد ،با انرژی مثبت پیش برین خدا خودشم کمکتون میکنه😍

سلام خانمی منم آندومتریوز دارم.مشکل شما چی بود؟منم باید آی وی اف کنم؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی شک..موفق باشی عزیزم التماس دعا

مرسی عزیزم حتما برات دعا میکنم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
سلام خانمی منم آندومتریوز دارم.مشکل شما چی بود؟منم باید آی وی اف کنم؟

سلام عزیزم من مشکلم ذخیره پایین تخمدان هس،انشالله ک خیره ،کی قراره سیکل ای وی اف رو شروع کنی 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم خبر ندادین؟ چندتا جنین تشکیل شد براتون؟ انتقال دادین.؟ داروهاتونو میگید چیا بود لطفا

سلام گلم ن انتقال ندادم ،از 6 تا تخمکی ک داشتم فقط 2 تا جنین شد،پیش دکترم نرفتم ببینم کی میگه انتقال فعلا فریز شدن

سلام گلم ن انتقال ندادم ،از 6 تا تخمکی ک داشتم فقط 2 تا جنین شد،پیش دکترم نرفتم ببینم کی میگه انتقال ...

ایشالله ک انتقال میدین ب سلامتی. داروهاتونو نگفتی عزیز؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
ایشالله ک انتقال میدین ب سلامتی. داروهاتونو نگفتی عزیز؟

ببخشید یادم رفت:از روز دوم پریودی تا روز 8 هر روز عصر 3 تا پیورگان دور نافی 3 تا منوگان عضلانی،،،بعدش روز 8 و 9 و 10 هر شب ستروتاید ،شب یازده اویترل 2 تا 

ببخشید یادم رفت:از روز دوم پریودی تا روز 8 هر روز عصر 3 تا پیورگان دور نافی 3 تا منوگان عضلانی،،،بعد ...

مرسی عزیزم   ایشالله ک نینیات همینا میاد تو دلت جا خوش میکنن

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

سلام گلم 

منم شيراز انجام دادم هفته قبل انتقال دادم  

زير نظر دكتر صيادي هستم 

شما كدوم دكتر؟؟ 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
سلام گلم  منم شيراز انجام دادم هفته قبل انتقال دادم   زير نظر دكتر صيادي هستم  شما ...

سلام ،من دکتر مددی هستم 

سلام گلم  منم شيراز انجام دادم هفته قبل انتقال دادم   زير نظر دكتر صيادي هستم  شما ...

انشالله ک مثبت میشی ،کجا انجام دادی و چنتا جنین داری؟

انشالله ک مثبت میشی ،کجا انجام دادی و چنتا جنین داری؟

دوتا جنین بلاست دارم 

شیراز مرکز ناباروری دکتر رستمی

دکترم هم صیادی 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
دوتا جنین بلاست دارم  شیراز مرکز ناباروری دکتر رستمی دکترم هم صیادی

ب سلامتی انشالله مثبت میشی