2777
2789
عنوان

چرا بعضی از خواستگارا اینقدر بیشعورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر و دختر نداره کلا رو، زیادیش خوب نیست خصوصا بار اول و برخورد اول  خود من هم بعدا این مشکل ر ...

اين مشكل نيستا، رو كلمه قشنكي نيست، دخترتون اعتماد بنفسش بالاست و اين اصلا بد نيست خيلي هم خوبه. 

پسر و دختر نداره کلا رو، زیادیش خوب نیست خصوصا بار اول و برخورد اول  خود من هم بعدا این مشکل ر ...

عزیزم من حرف بدی نزدم فقط خواستم از حق مسلم خودم که فهمیدن حداقل سن و شغل آقاست،حرف بزنم 

فرهنك غلط ملت ماست ديكه، ادمها خودشون رو بيان نكرده ميرن زير يك سقف و ....

دقیقا همین طوره،تو همین سایت تو چند تا تاپیک دیدم خواهره نوشته بودم که برای داداشم دنبال دختر کم حرفیم،و اگر دختره تو جلسه خواستگاری حرف بزنه نمیپسندیدمش😐

اين مشكل نيستا، رو كلمه قشنكي نيست، دخترتون اعتماد بنفسش بالاست و اين اصلا بد نيست خيلي هم خوبه.&nbs ...

دختر و پسر نداره کلا خوب نیست آدم یه موقعیت هایی جواب بده،

من هم عرض کردم از دید خواستگار خیلی پسندیده نیست که دختر خانم خودشون جواب بدن، صورت قشنگی نداره 

هیچکدوم هم اسمش رو اعتماد به نفس نمیگذاریم، قبول کنید

اگر شما به عنوان خواستگار برید یه دختر آروم و با تومنینه رو میپسندید یا دختری که از همون اول شروع کنه به جواب دادن 

شخصا ترجیح میدم عروسمون آروم باشه چون خودمون هم آروم هستیم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
عزیزم من حرف بدی نزدم فقط خواستم از حق مسلم خودم که فهمیدن حداقل سن و شغل آقاست،حرف بزنم 

کار خیلی خوبی میکنی که میخوای مطلع باشی، این حق مسلم شماست، تازه دخترها باید بیشتر هم بدونن، چون اقامون قطعا با یه پیش زمینه تماس میگیرن ولی دختر خانم هیچی نمیدونه اکثر اوقات، اشتباه از اون خانواده بوده که با شما صحبت کرده

من میگم شما اصلا اطلاعات نمیدادی

الان هم اصلا فکرش رو نکن، خیلی هم آدم مهم نبوده و لیاقت دختر گلی مثل شما رو نداشته

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘