2777
2789

سلام.بچه ها من عاشق رنگ موی کاکائویی هستم یکی از اشناها که رنگ موش خیلی قهوه ای خوش رنگی بود گفت منN4زدم تو که پشت موهات دکلره داره3بزن خوب میشه اما وقتی زدم ریشه موهام مشکی پررنگ شده پشتم مایل به قهوه ای.خیلی ناراحتم رفتم رنگ کاکائویی بخرم فروشنده گفت باید شماره 7کاکائویی ببری تا یکم موهاتو رنگشو باز کنه اما من از 5و6خوشم اومده.چکار کنم؟امکانش هست بزنم مشکی هام فرق نکنه؟توروخدا کمکم کنید

اگه دیر جواب دادم از همین الان معذرت میخوام چون بیرون هستم

مرسی خانوم گلا😘🌹

⁦(✷‿✷)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر رنگی که تو کاتالوگ دیدی دو یا سه درجه روشن ترش رو بگیر 

چون اونا رو رنگ پایه هستن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
پس به حرف فروشنده گوش بدم؟ کاکائویی شماره5،6،7داره اقا میگفت 7رو ببر

از خودش هم بپرسی بهت میگه که نمونه اش رو پایه دکلره هستش

ولی چون موهاتو رنگ ۳ گذاشتی اگر میتونی جاهایی که دکلره نداشته رو یه دکوپاژ یا همون دکلره ضعیف بکن که یکدست بشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗