2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غر زدم دعوا کردم .یکم نظافت الانم به شدت بی اعصابم نمیدونم چرا😂😂😂😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

مهمون داشتم تازه رفتن

منم یکم کارامو انجام دادم و اومدم درازکشیدم

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

من تمام روزام یک نواخته همش یه گوشه خوابیدم تو گوشی فیلم یا میگردم هر روز همینطوره 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

استراحت مطلق و حالت تهوع👩

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
من تمام روزام یک نواخته همش یه گوشه خوابیدم تو گوشی فیلم یا میگردم هر روز همینطوره 

امروز با گریه کردن از یکنواختی یه کم در اومد😑

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
خوابیدم💎

عزیز دلم صدتا صلوات برای حاجتت😘

اگه قصد داری ریپلای کنی یا تو تاپیکم کامنت بذاری اول امضام رو بخون:من هیچوقت نه قضاوت میکنم، نه بی ادبی میکنم، نه توهین میکنم. پس صرفا بخاطر توهمات بی اساس یا نظر شخصیت بهم توهین نکن. من هرچیزی که بخوام شما بدونین تو این سایت میگم پس بخاطر دو خط فرهنگ و شخصیت ایجاب میکنه نیای تمام اخلاق و زندگی من رو قضاوت کنیاینجارو جدی نگرفتم اما آدمی ام که روی توهین و تهمت و قضاوت بشدت حساسم چه در دنیای حقیقی چه دنیای مجازی. اینجا مجازی هست اما ما آدم های حقیقی هستیم و رنجیده میشیم🌺تصمیم دارم تا حد امکان دیگه جواب کامنت های حاوی توهین و تهمت و قضاوتتون نباشم پس اگر چنین کامنتی دادی و جوابت رو ندادم بدون نمیخوام ارزش خودم رو تا حد تو پایین بیارم🤗🤪