2777
2789
عنوان

بهترین شامپو برای موهای خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 41727 بازدید | 49 پست
چه جالب اینو امتحان نکردم تا حالا البته لوازم ارایش ایوروشه دارم خیلی خوبه کلا برند خوبیه باشه حتما ...

اره اگه موهات خشکه ک ایروشه مدل کرمیش عالیه واست...ی ماسک مو خوب هم بگیر درکنارش..و روغن ماکادمیا استفاده کن عالی میشه بعد ی مدت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همینطوره و از ظهر بفکر افتادم چیکار کنم دیگه با این همه خشکی و وزی و شکنندگی😥😥😥

وای گفتی 

من دیگه حسودم شدم مخصوصا موهای خارجیا تو تی وی گرچه واقعا نمیدونم چرا موهای ادم تو خارج از کشور خودبه خود نرم و لطیف میشه من امتحان کردم واقعا تو مسافرت موهام مثل ابریشم میشه اینجا عین نمد😂

اره اگه موهات خشکه ک ایروشه مدل کرمیش عالیه واست...ی ماسک مو خوب هم بگیر درکنارش..و روغن ماکادمیا اس ...

من دوجور روغن آرگان گرفتم یکی گرونتر بود واسه صوزت یکی هم پنتن بود واسه مو باور میکنی هنوز وقت نکردم هیچکدومو بزنم شوهرم دیشب میگفت انقدر واسه موت ناراحتی چرا نمیزنی 

کلا روغن ارگان شرکتی رو از ایران قبول ندارم ولی از روغن گیری میتونی روغن هایی ک تولید ایران هست و بگیری ک مطمئن باشی اصله...گارنیر و اورال هم ک دوستان گفتن نگیر ریزش میاره و درمانی نیستن اونا ...ی کم هزینه بیشتری بکن ولی مطمئن