2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماینی میزاری شوهرت بچه روبگیره ببره؟؟؟من اگه کتک بخورم نمیزارم دست ب بچه هام بزنه

منم مث شمام ولی شاید اسی شرایطش فرق داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هیچی ام نگفت با همون لباس بچرو برد  فقط گفتم برو تحفتم ببر با خودت

پاشو پاشو برو دور کعت نماز بخون استغفار کن هفت بار سوره اخلاص کن تا بگردن 

خودت بیرونش کردی برو سجاده ات رو باز نشین اینجا . از خدا بخواه . افرین . جواب گرفتی منم دعا کن

عنوان بزن شوهرم رفت بچمم برد😞😞

شما مثل منی با کسی شوخی نداریم😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شماینی میزاری شوهرت بچه روبگیره ببره؟؟؟من اگه کتک بخورم نمیزارم دست ب بچه هام بزنه

رفته بودم پایین ماشینو جابه جا کنم اومدم بالا دیدم بچه  بغلشه با همون لباسا 

فقط به ذهنم رسید ضعف نشون ندم گفتم برو تحفتم ببر 

پاشو پاشو برو دور کعت نماز بخون استغفار کن هفت بار سوره اخلاص کن تا بگردن  خودت بیرونش کردی بر ...

بیرونش نکردم 

از صبح دعوا کردیم 

عصبانی بودم اینو گفتم 

بعدشم اون داشت میرفت اینطوری گفتم 

الانم بزنگ بهش بگوفقط بچه روبیارخودت برو

زنگ زدم برداشته میگه چته 

گفتم درست صحبت کن 

گفت تو درست رفتار کن من درست صحبت کنم 

گفتم  گند باید زد تو این مملکتی که تو تحصیلکردشی 

قطع کرد