2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

همين طور بى دليل ك اين حرف نميزنن!!كوتاهى ميكنى؟

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
چرا؟

پسرمو گذاشتم رو تخت خودمون  که یه لحظه برم گوشی جواب بدم  غلت زد رفته بود لبه تخت  شوهرم رفت تو اتاق دید لبه تخته گفت کدوم نفهمیه سر ظهر زنگ زده تو از اون نفهم تر بچرو ول کردی رفتی جواب دادی 

بحثمون شد 

گفت تو نه مادر خوبی استی نه زن خوبی 

بگو که خوردی وقتی دیدی خوب نیستم گفتی بچه بیار 

گفتم بهش اتفاقا 

گفتم منو از کار م انداختی خونه نشینم کردی هی گفتی بچه بچه بچه 

اگه بد بودم طلاق میدادی میرفتی خوبشو گیر میاوردی تازه یادت افتاده  زن خوبی نیستم 

مادر بودنمم به تو ربطی نداره تو تعیین نمیکنی توب و بدشو 

همين طور بى دليل ك اين حرف نميزنن!!كوتاهى ميكنى؟

هر کاری لازم بوده انجام دادم 

حتی کارمو ول کردم نشستم خونه  بعد زایمانم 

با اینکه خیلی زحمت کشیده بودم خیلی تلاش کرده بودم هم برای درسم هم کارم اینم عوض تشکرشه

هر کاری لازم بوده انجام دادم  حتی کارمو ول کردم نشستم خونه  بعد زایمانم  با اینکه خ ...

آدما در دو حالت ضربه ميخورن يا افراط ميكنن يا تفريط،پس احتمالا شما هم زيادى افراط كردى كه پُررو شده!بگو بيا بچتو خودت بزرگ كن من ازت باد بگيرم خودتم برو سر كار

ازش پرسيدى چرا اين حرف ميزنه؟

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
آدما در دو حالت ضربه ميخورن يا افراط ميكنن يا تفريط،پس احتمالا شما هم زيادى افراط كردى كه پُررو شده! ...

نه نپرسیدم ولی فکر میکنم از اینکه من بچه نمیخواستم ناراحته 

نه اینکه تخوام میگفتم صبر کن یکی دو سال دیگه  یکم‌جمع و جور کنم کارمو بعدا بچه 

ولی قبول نکرد  دیگه راضی شدم  بعد زایمانمم نذاشت کار کنم 

بهش گفتم تقصیر توعه منو از کارم انداختی 

دلخوریش اینه