2777
2789
عنوان

عکس رنگی

704 بازدید | 10 پست

خانوم های مهربون ، اگر تجربه ی عکس رنگی گرفتن از رحم را دارید ، ممنون میشم با من در میان بگذارید.

2 تا سوال دارم....یکی اینکه دردش تا چه حدیه؟

و دیگه اینکه شنیدمم قبلش بهتره تو خونه شیاف بگذاری. اجازه ی همچین کاری رو داریم؟ 

من به زودی باید برم عکس رنگی رحم بگیرم. چون 2 بار سقط داشتم و الان شش ماهه  باردار نمیشم ( با وجود مصرف لتروزول و HCG )

در مورد استفاده شیاف قبل عكس رنگی اطلاعی ندارم.

در مورد دردش نمیخوام نگرانت كنم ولی برای من خیلی دردش زیاد بود.. البته تو همین سایت دیدم خانومایی كه گفتن درد آنچنانی نداشتن

ممكنه دردش برای هر كی متفاوت باشه.

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...

پارسال برج 2 عکس رنگی گرفتم....

دردش اصلا خیلی خیلی کم بود در حد یه درد پریودی اونم در حد 10 ثانیه نه بیشتر...

قبلش دکتر بهت قرص میده میخوری... 

من خودم شیاف گرفتم بدون اینکه دکتر برام نوشت.... همون روز عکس رنگی تو کلینیک ، شیاف رو استفاده کردم.

انشاالله باردار میشی دوست عزیز

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال برج 2 عکس رنگی گرفتم.... دردش اصلا خیلی خیلی کم بود در حد یه درد پریودی اونم در حد 10 ثانیه ...

میشه بگید چه شیافی ؟ اسمش منظورمه و نوعش) مقعدی یا واژینال؟

دکتر بهم گفت شیاف بزار ولی من چون چندشم میشه استفاده نکردم توی مطب که رفتم همونجا قرص خوردم ویدونه وقتی عکس رو انداختم

برای من دردش خیلی زیاد بودتا شبم درد داشتم

ولی چندتا خانم که اونجا بودن هیچ دردی نداشتن

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

استارتر تاپیک عکس رنگی منو بخون.قبل اینکه برم تاپیک زدم بعدشم اومدم گفتم چطور بود.کاربر نینا هم تجربه ش رو خیلی خوب نوشته.لینک  رو برات میذارم

(به من جای شیاف گفتن 2 تا هیوسین بخور بیا)

عکس رنگی 1

عکس رنگی 2

عکس رنگی 3

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

برا من دکتر مسکن داده بود گفت قبل رفتن دو سه تا بخور قبلش هم شیاف استفاده کردم وسه چهار روز قبل وبعدشم کا دکتر قرص وپماد واسه عفونت نوشته بودکه باید مصرف شه که خدای نکرده عفونت نگیری ...دردشم که قابل تحمل بود امیدوارم برا شمام خوب باشه 

میشه بگید چه شیافی ؟ اسمش منظورمه و نوعش) مقعدی یا واژینال؟

مقعدی روش نوشته

دیکلوفناک 50

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

به من گفتن درد نداره ، رفتم اونجا وقت بگيرم ديدم خانوم ها انقدر جيغ ميزنن و داد ميزنن كه بيهوشي گرفتم و واقعا راضي هستم از كارم ، بدن با بدن فرق مي كنه اگه مثل من پريود دردناك داري و تحملت پايينه ريسك نكن و با بيهوشي بگير

راجع به شياف ، اگه ميدوني همون موقع بزاري يك ساعت بعد سونو انجام ميشه بزار بعد برو ولي اگه زمان بيشتر مي بره برو اونجا بزار

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو