2777
2789

امروز مثل خانم های کدبانو و خفن دلمه بادمجون و پیاز و گوجه و فلفل دلمه ای درست کردم

خونه رو هم مثل دسته گل تمیز کردم که فردا کارگر اومد برای نظافت منزل آبروم نره 🤪😆

داشتم همراه با آهنگی که گذاشته بودم حس میگرفتم و در کابینتو باز کردم که یه دفعه زردچوبه فلان فلان شده افتاد 🤨

شوهرم نیست خونه

همیشه اینجور مواقع یه کم نق نق میکردم سریع میگفت بیا کنار خودم تمیز میکنم

به نظرتون وایستم توی آشپزخونه تا اومد تو بگم الان افتاد یا حرکت خبیثانه ایه و خودم تمیزش کنم؟😆

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تحمل میکنی اون وضعیاو وایسا ولی من باشم دور از جون شما دق میکنم قابل تحمل نیست برام

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
کاری نداره که یه جارو برقی بکش تمیز میشه

باردار هم هستم دو تا سقط توی هفته پایین داشتم دکتر همه چی رو ممنوع کرده گفته هیچ حرکت اضافه ای نزن هیچی بلند نکن

میتونم از این موقعیت هم استفاده کنما 😀 نظرتون؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است