2777
2789
عنوان

ی سوال مهم

234 بازدید | 56 پست

برام خیلی مهم بود بدونم این خانومایی که میان میگن برام دعا کنین بچه دار شم هدفشان چیه یا اصلا چرا همه بچه دار میشن ولی هدف خاصی ندارن اخه همه ی ما می دونیم اگر خیلی هم خوش بخت باشیم مسلما ریاضت کشیدیم پس چرا یک نفر رو به دنیا بیاریم که با کلی بدبختی کشیدن به حد نرمال زندگی برسه فعلا همین زمینی ها رو بچسبیم و خوش بخت کنیم بعد ی نفر دیگه رو بد بخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه گرمی زندگی رو دو چندان میکنه و پیامبر فرمودند زادو ولد کنید..من بااین حرفتون موافقم ولی نه برای هر کس برای کسی ک واقعا خودش تو شرایط سخته بد چندتا بچه میاره اره بنظرم صلاح نیست بچه اورد تا بهبود شرایط ولی کسی ک شرایطشو داره چرا نیاره اخه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

کدوم کمال بچه دار شدن و بد بخت کردن اون و خودمون چه کمالی داره اون هم به این شدت که همه اولین چیزی که با ازدواج به ذهنشون می رسه بچه است بعد هم اگه نشه زمین و زمان رو به هم می ریزن تا بچه بی سر پرست هست چرا بچه دار شیم اخه

عزیزم بچه گرمی زندگی رو دو چندان میکنه و پیامبر فرمودند زادو ولد کنید..من بااین حرفتون موافقم ولی نه ...

پاین خود خواهیه که به خاطر گرمی زندگی خودمون ی نفر دیگه رو وارد چرخه کنیم که ایا به ثمر به رسه یا نه تو ی کتابی نوشته بود که درخت ها و گل ها سال هاست به گرد افشانی تولید مثل می کنند که معلوم نیست چند تا شون سالم رشد کنن )ایا ما هم باید در جواب چرا من رو به دنیا آوردی بگیم مثل همه ی درختا مثل همه ی ادم ها؟

والا الان انقدر بچه ها متفکر اند مدام از ادم می پرسن چرا من رو به دنیا آوردی. ادم نمی دونه بگه به خاطر خود خواهی خودم یا به خاطر روند زندگی مزخرفمون

شما ازدواج کردی؟؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اون زحمت می کشه نه ما . ما فقط وظیفه مون رو انجام میدیم فقط وظیفه 

الآن ما هممون فرزند یک خانواده هستیم.

خدایی ما چه زحمتی برای خانوادمون کشیدیم؟؟؟

تو با این استدلالت شاید میخوای بگی پدر و مادر خوبی نداشتی و نمیخوای مادری مثه مادرت بشی.

این حرفارو باید ب اونایی بزنی ک واقعا شرایط بدی دارن تو زندگی و باردار میشن نه اونایی ک توانایی تامین حال و اینده بچه رو دارن حرف شما ی جور نا شکری هست 

این حرفارو باید ب اونایی بزنی ک واقعا شرایط بدی دارن تو زندگی و باردار میشن نه اونایی ک توانایی تامی ...

دقیقا.مثلا پدری میشناسم که معتاده.این آدم واقعا لیاقت پدرشدن رو نداشت.