2777
2789
عنوان

ی سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 56 پست
الآن ما هممون فرزند یک خانواده هستیم. خدایی ما چه زحمتی برای خانوادمون کشیدیم؟؟؟ تو با این استدلال ...

بهترین مادر و پدر ها هم به وظایفشان عمل کردن بعدم ما تا ی سنی پدر و مادر برامون زحمت کشیدن بعدم رفتیم تو اجتماع من میدونم همه ی ما پدر و مادر های خوبی داشتیم اما دلیل وجود خودمو نمی فهمم یک عالمه زحمت کشیدن که حد اقل های زندگی یعنی خوراک و مسکن... رو تعمین کنن اما اگر من نبودم اصلا نیازی به اینا نبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا.مثلا پدری میشناسم که معتاده.این آدم واقعا لیاقت پدرشدن رو نداشت.

والا من الان میدونم میتونم فرزندم رو تامین کنم و اینده واسش بسازم چرا نیارم بهترین عشق دنیا ست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
این حرفارو باید ب اونایی بزنی ک واقعا شرایط بدی دارن تو زندگی و باردار میشن نه اونایی ک توانایی تامی ...

خب اونهایی که دارن برن حال خودشون رو بکنن چرا ریسک بچه دار شدن رو به جون می خرن مگه زندگی فقط خورد و خوراک و پوله ممکنه هزار تا مشکل داشته باشه بعدم اصلا چرا به وجود بیاد که نیاز هاش بر طرف بشه

بهترین مادر و پدر ها هم به وظایفشان عمل کردن بعدم ما تا ی سنی پدر و مادر برامون زحمت کشیدن بعدم رفتی ...

اگ ازدواج نکردی ک الان مفهوم فرزند رو متوجه نمیشی و از جون دل حسش نمیکنی اگ هم ازدواج کردی کفر نگو عزیزم و شما فرزند نیار دین خودتو ادا کن باقانون خدا و طبیعت بجنگ   

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
والا من الان میدونم میتونم فرزندم رو تامین کنم و اینده واسش بسازم چرا نیارم بهترین عشق دنیا ست 

عشق برای شما بدبختیش برای اون شما احساس می کنید زندگی خلاصه شده در خوردن و لذت بردن اما مسائل دیگه هم هست مثل فلسفه ی وجود خود انسان که نا دیده گرفتید

بهترین مادر و پدر ها هم به وظایفشان عمل کردن بعدم ما تا ی سنی پدر و مادر برامون زحمت کشیدن بعدم رفتی ...

پس مشکل اینجاس که از انسان بودن خودت لذت نمیبری و با خودت میگی چه دلیلی داشت من به وجود بیام؟؟؟

یک انسان ،با شرط انسانیت موجود خوبیه که میتونه دنیارو قشنگ تر کنه.

چرا این قدر بی انگیزه صحبت میکنی؟برای هودت اهداف داشته باش.

اگ ازدواج نکردی ک الان مفهوم فرزند رو متوجه نمیشی و از جون دل حسش نمیکنی اگ هم ازدواج کردی کفر نگو ع ...

عزیزم من خودم دیوونه ی بچه ام اما دلم برای اون بچه می سوزه که به خاطر لذت من باید اثیر دنیا ی فانی ی ما بشه 

کدوم کمال بچه دار شدن و بد بخت کردن اون و خودمون چه کمالی داره اون هم به این شدت که همه اولین چیزی ک ...

من اصلا از بچه خوشم نمیومد اصلا ن خودم ن شوهرم ولی الان بعد ۴یا ۵ماه ی وقتایی ب سرم میزنم دختر دار شم دوس دارم بغلش کنم براش لباسای خوشگل بخرم شبا وسط منو باباش بخوابه ی بچه داداش دارم دلم ضعف میره واسش از حرفاش از کاراش از اینکه ب مامان میگه مانان...دلم منم میخواد ی همچین موجودی رو تو زندگی دوباره تاکید میکنم من مخالف صد درصد بچه بودم میخواستیم بعد ۱۰یا ۱۵سال ی بچه از پرورشگاه بیاریم بزرگ کنیم ولی هنوز چن ماه نشده دلمون نی نی میخواد

من اصلا از بچه خوشم نمیومد اصلا ن خودم ن شوهرم ولی الان بعد ۴یا ۵ماه ی وقتایی ب سرم میزنم دختر دار ش ...

عزیزم تو این پست شما فقط از خودت و شوهرت حرف زدی ایا اون بچه هم حق انتخاب داره برای مهم ترین بخش زندگیش یعنی زنده بودن؟

عشق های دنیا فقط زندگی رو شیرین می کنن اما میشد همین زندگی نباشه که شیرین بشه

عزیزم شما فک کنم مخالف بچه این وگرنه همین سوالو میتونی در مورد ازدواجم مطرح کنی چراازدواج میکنیم با اینکه میدونیم قراره بار مسولیت یک  زندگی رو ب دوش بکشیم ؟میدونیم خیلی سختیا رو باید تحمل کنیم پس چرا ازدواج ...انسان کلا کمال گراس وقتی ب مرحله ی ازدواج میرسی باز میخوای جلوتر بری میخوای چیزیو تجربه کنی ک تا حالا نکردی میخوای حس کنی مادر بودن ینی چی 

عزیزم من خودم دیوونه ی بچه ام اما دلم برای اون بچه می سوزه که به خاطر لذت من باید اثیر دنیا ی فانی ی ...

من ک الهی شکر از زندگیم راضی هستم از کشوری ک توش بدنیا اومدم دین و مذهبی ک دارم عاشق پدرو مادرم هستم ی لحظه فکر نداشتنشون اینکه منو بدنیا نمیوردن و نداشتمشون دیوونم میکنه