2777
2789

دوستان سلام . من رشته ام کامپیوتره فوق دیپلممو گرفتم 

الان میخوام ازمون استخدامی بدم کسی میدونه باید کی برم مراجعه کنم واسه دفترچه و باید چ کنم ؟ چ منابعی رو بگیرم من ۲۴سالمه هنو میشه اقدام کرد واسه تربیت معلم یا خیر؟   .. خیلی دلم گرفته  چقد الکی همه تربیت معلم قبول شدن بهر کی میگی کنکورو چ کردی میگه تربیت معلم قبول شدم بدون اینکه درس بخونن اخه یعنی چی  خیلی دلم گرفته دوس دارم بمیرم بخد از بیکاری خسته ام و خیلی پول لازمم همش حسرت گذشته رو میخورم ک چقدر خام و نا پخت بودم ک رشته ی کامپیوترو انتخاب کردم و هیچکاره .. تروخدا بد برداشت نکنید شاید رشت ی کامپیوتر واسه خیلیا عالی باشه اینکه میگم خامو ناپخته بودم ک کامپیوترو انتخاب کردم این نظر شخصی خودمه و با توجه ب شرایط زندگیم میگم اینو .. الان ک فرصتامو از دست دادم ارزو بدل موندم برم سر ی کار رسمی 

تربيت معلم 

مطمين باش خيلي خونده

اگه ميگه نخوندم قبول شدم

مثل سگ دروغ گفته باور نكن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تربيت معلم  مطمين باش خيلي خونده اگه ميگه نخوندم قبول شدم مثل سگ دروغ گفته باور نكن

ن ن مطمئنم ک نخونده یعنی شکی ندارم ک اصلا اصلا نخونده ن فقط این بلکه خیلیا نخونده قبول شدن