2777
2789
عنوان

چرا تبش قط نمیشه😭😭😭😭😭😭😭

124 بازدید | 26 پست

پسرم ۴ماهشه دو سه روزه ویروس لنتی افتاده تو بدنش ول کنم نیس دوشبم تو بیمارستان بستری شد اوردیم خونه بازم تب داره الان دیگ دارم دیونه میشممممم😭😭😭😭😭تورو خدا اگ بچه های شمام تو این وضعیت بودن بگین ک چیکارکردین

خداجونم مواظب پسرای قشنگم باش❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...

ببین من یه بار برای کاهش تب ا فنجون کشمشو ت ۶ لیوان آب ولرم خوب له کردم بعد روزی نصف لیوان دادم خوردن خدارو شکر تبش قطع‌شد انجام بده انشاالله بهتر میشه🤲🤲

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
اخی غصه نخور عزیزکم.خوب میشه دختر منم دو ماهش بود ویروس گرفت انقدر من غصه خوردم الکی.خوب شد نگران ن ...

اره استامینوفن میدم ولی پایین نمیاد دکتر گفت هر۶ ساعت بده دیگ دارم دیونه میشم کلی هم تن شویه کردم😭

پاشورش کن 

میپرسیدی ببینی شیاف استامينوفن میشه بهش بزنی؟شیاف فوری تبا میبره 

یه کم دورش طولانیه صبوری کن😐

راست یه قاشق کوچولو آب لیموشیرین یا آب هندوانه هم خوبه

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
پاشورش کن  میپرسیدی ببینی شیاف استامينوفن میشه بهش بزنی؟شیاف فوری تبا میبره  یه کم دورش ...

شیافم دارم موندم۶ساعت بعدی بدم تازه استامینوفن دادم،دکتر گف اصلا غیر شیر چیزی نخوره چون۴ماهشه

خیلی سخته میدونم.خدا کمکت کنه.خستگیش یه طرف ناراحتی و فشار روحیش یه طرف.انشاالله زودتر خوب میشه

بخدا خودمم داغونم همه بدنم درد میکنه دوشب توبیمارتان نخوابیدم خونم اومدم ایجوری حالا سختیش ب کنار تبش بیاد پایین

من که به بچه 3 روزم که زردی گرفته بود مادرشوهرم آب لیموشیرین داد خوب هم شد😆

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
سلام عزیزم... ببین من یه بار برای کاهش تب ا فنجون کشمشو ت ۶ لیوان آب ولرم خوب له کردم بعد روزی نصف ...

دکتر گفت غیر شیر چیزی نده

من که به بچه 3 روزم که زردی گرفته بود مادرشوهرم آب لیموشیرین داد خوب هم شد😆

من یبار کباب زدم ب دهنش اونم زدم ب انگشتم بعد انگشتمو زدم دهنش دکتر کلی دعوام کرد