صدفیش مدیر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 732 عنوان رفیق بازی مرد | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 15 پست چرا من درک.نمیکنم بیرون رفتن نامزدم بادوساشوهی گیر میدممیگم ینی چی مگه چند تا مرد چی دارن بهم بگن باز دخترا مسخره بازی غیبت دارن چن تا مرد چی دارن بگین اخه خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 1398/05/18 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 استارتر شاید باورت نشه من ازخدامه شوهرم وقت داشته باشه بادوستاش مسافرتم برهغرنزن اونم نیاز داره اتفاقا دورهمی مردا بهتر از زنهاست اونا کیف میکنن زنها غیبت جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"