2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغتو با زعفرون و فلفل دلمه و پياز و آويشن و فلفل سياه اول آب پز كن بعد سرخ كن با سس زرشكت هم با ك ...

مرغ بو نمیده اینجوری! مهمونام رو بو خیلی حساسن

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
مرغ بو نمیده اینجوری! مهمونام رو بو خیلی حساسن

نه برا همون گفتم با اون چيزا بذار آب پز شه

من خودمم به بو حساسم

يك پياز بزرگ خورد كن

زعفرون و بقيه موادي كه گفتم بريز بذار مرغت خيلي خوب بپزه

قربونت بشم انشالله همه چیز خوب پیش میره

یا الان یا صبح زود مرغتو با پیاز و زردچوبه فلفل دلمه مزه دار کن بزار یخچال

بعدا که خواستی بار بزاری اول مرغو سرخ کن بزار کنار تو روغن پیاز و سرخ کن فلفل دلمه هویج( یه گوجه دل بخواهیه)تف بده رب هم مرحله اخر اضافه کن تف خورد دو لیوان اب بریز به قل که اومد مرغارو بچین اگه الوچه داشتی دوتا بنداز یا یکم لواشک 

یه ربع اخرم یه لیمو عمانی با زعفرون دم کرده بزن به خورشتت محشر میشه

صبح زودم برنجتو خیس کن

نوش جان 

قربونت بشم انشالله همه چیز خوب پیش میره یا الان یا صبح زود مرغتو با پیاز و زردچوبه فلفل دلمه مزه دا ...

مرسی از راهنماییت خواهر مهربونم. حتما این کارو میکنم. برگ بو هم گرفتم بنظرتون خوبه بندازم توش؟

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
مرسی از راهنماییت خواهر مهربونم. حتما این کارو میکنم. برگ بو هم گرفتم بنظرتون خوبه بندازم توش؟

اره تو سسش بنداز

اخرشم رو برنجت یکم روغن داغ کن یکمم کره بزن چون مهمونیه قشنگ دون دون مجلسی وایسته 

ایشالله که حسابی خوشمزه شه😍😘

اول مرغتو با زردچوبه و نمک و  پیاز ۱۰ دیقه بغولونو بعدم بریزش تو آبکش...اینجور بو و کف کثیف مرغ از بین میره...راحتترم سرخ میشه...اگه مرغتم دو روز بمونه دیگه بو نمیده...بعد سرخشون کن...واسه سسش چندتا پیازو ریز کنو سرخ کن،زردچوبه و کاری بزن،اگه نداشتیم اشکال نداره...ولی اگر باشه عالیه

واسه اینکه سست خوشرنگ باشه ربو جدا سرخ کن با شعله کم،بعد بریز تو پیاز داغ...مرغارو بچین روش،چندتا فلفل دلمه ای چارقاچ کنو بین مرغا بچین...آب جوش،نمک،فلفل قرمز،دوتاقاشق آبلیمو واسه اینکه مرغت له نشه،بعضیا هویجم میریزن که بد نیست...پنج دیقه آخر پخت،چوپ دارچین و زعفرون

اول مرغتو با زردچوبه و نمک و  پیاز ۱۰ دیقه بغولونو بعدم بریزش تو آبکش...اینجور بو و کف کثیف مرغ ...

ممنون گلی عالی شدن غذاهام. سرخ کردم مرغارو بعد با سسش ک پیاز رنده شده و گوجه پوره و رب بود با ادویه کاری گذاشتم ۳ ساعت با شعله کم گلاب و زعفرون فراوونم ریختم خییییلی خوب ‌شد

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
اول مرغتو با زردچوبه و نمک و  پیاز ۱۰ دیقه بغولونو بعدم بریزش تو آبکش...اینجور بو و کف کثیف مرغ ...

اینم یادم رفت بگم ک برگ بو هم ۵ تا گذاشتم کاملا بوی مرغارو گرفت

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز