2777
2789
عنوان

خانوما پسرم تب داره

65 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پسرم داره دندون درمیاره تب کرده با قطره استامینوفن تبش پایین نیومد. میخوام شباف بزارم. نمیدونم چقدر بزارم و چند ساعتی. پسرم نه ماهشه.کمک لطفا

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی سر نه،زیر بغل،ران ،شکم دست و پا باید بزاری

عزیز تب سر خیلی مهمه که باعث تشنج نشه فقط پارچه نباید خیلی سرد باشه که باعث سینوزیت نشه

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
عزیز تب سر خیلی مهمه که باعث تشنج نشه فقط پارچه نباید خیلی سرد باشه که باعث سینوزیت نشه

چی بگم عزیزم چون من بیمارستان به خاطر پسرم زیاد بستری شدم پرستارا همش میگن رو سر نباید بزاری باعث تشنج میشه

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...
چی بگم عزیزم چون من بیمارستان به خاطر پسرم زیاد بستری شدم پرستارا همش میگن رو سر نباید بزاری باعث تش ...

ای بابا هر کدوم یه چیزی میگن من خیییلی از تشنج میترسم شنیدم اول باید تب سر و بیاری پایین . انشاالله برا هیچ بچه ای پیش نیاد

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
ای بابا هر کدوم یه چیزی میگن من خیییلی از تشنج میترسم شنیدم اول باید تب سر و بیاری پایین . انشاالله ...

نترس تا خدا نخواد اتفاقی نمیفته،ایشالله هیشکی تجربه نکنه،خود پاشویه خیلی کمک میکنه به پایین اومدن دمای بدن

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...