2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هر سال میگیریم 

چند تا هویج بشور از طول تیکه های نازک بزن و بذار تو آب لیمو واسه جلوگیری از تلخ شدن آب لیمو .آب لیمو ها رو بذار تو بطری نوشابه خانواده و بذار فریز 

هر مقدار نیاز داشتی بذار آب بشه .تو یخچال هم خراب نمیشه تا چند ماه

بعد مقداریش لازمم شد همش اب میشه اگه بزارم تو شیشه وبزارم فریزر

بریز داهل پاکت های اب میوه که کاغذی هستن. هم نور نمیخوره بهش هم ناریک استیریزه اس

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو
اب لیمو که آب هست،،اب روچطور داخل نایلون فریز میکنید؟؟؟

به راحتی. البته دوتا کیسه. بعدم گره میزنم میزارم فریزر

ما مصرفمون بالاست اگه بخوام بزارم تو یخچال کل یخچال رو پر میکنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ما میریزیم داخل پلاستیک و داخل فریزر اهل کجایی که انقد زود زمان گرفتن ابلیمو رسیده  ما خوزستا ...

ما آخرای شهریور میگیریم...الان زوده فک کنم....

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ممنون تو شیشه ریختم درشم محکم بستم تفالشو گرفتم میگم نکنه باز خراب بشه

نه بابااولین بارته؟

خراب نمیشه من هر سال این موقع آبغوره و  آخر تابستون آبلیمو میگیرم.‌ خراب نمیشه.‌اگه یخچالت جا داره بزار یخچال اگه جا نداری فریزر . تو فریزر تازه تر میمونه هر بار یه بسته دربیار بزار باز شه عطر و طعمش مثل لیمو ترش تازه اس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

سلام من ابلیمو طبیعی گرفتم یه شیشه گذاشتم یخچال و دوتا بطری هم فریز کردم . الان میبینم یکم تلخه میشه الان که یک هفته گذشته از فریز در بیارم و هویج بزارم توش که تلخیشو بگیره؟ یا هر وقت خواستم استفاده کنم اینکار رو کنم؟ خواهش میکنم اگه کسی بلده بگه