2777
2789
عنوان

بیاید از زنای همه چی تموم که تو زندگی دیدین بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کارایی که میکنید می‌فرمایید لطفاً

بهله. به خودم زیاد میرسم. تاحالا شوهرم بوی عرقمم نشنیده. غذاهام و همه تعریف میکنن وقت براش میذارم. خونه همیشه تمیزه میگم شوهرم میاد خستگیش در بره. همیشه لباسامون تمیزه. اشپزخونه همیشه برق میزنه👌🏻

برای هرروزم برنامه دارم کارام روطبق برنامه میکنم سالی دوبار بدون استثا اواخرشهریورو اواخربهمن فرسام میشورم لباسام همیشه اتوکشیده ومرتب سروضع بچه ها مرتب کلاسشون رو رسیدگی میکنم خودم میبرم ومیارم اصلا اهل خاله زنک بازی ودخالت وغیبت نیستم 

البته منم خیلی بد نیستم .شاغلم قیافهم نسبتا خوبه خانه داری و دستپختمم خوبه بسمه همینا     ...

همین اعتماد به نفس از هرچی فکر کنی مهمتره عزیزم 😍

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 
عزیزم از ویژگی های مادر شوهر تون میگید لطفاً

دستپخت عاااالی، خونش همیشه تمیز تمیزه و برق میزنه حتی من تا حالا ندیدم هودش کثیف باشه. برای هر لکه ای و هر بوطی و هرچیزی یه راه حل داره که با مواد دم دست میشه درست کرد، خونه من و خواهر شوهرمم میاد تا اونجارو برق نندازه اروم نمیشه، تا 2 سال پیش همه لباسارو با دست میشست و برق مینداخت، حتی سر شوهرمم که 17 سالش بوده علاوه بر اینکه کهنشو میشسته و قشنگ تمیز و سفیدش میکرده میزاشته تو اب و صابون نمیدونم چیچی که قشنگ خوشبو بشه، تمام حواسش به اطرافیانش هست مخصوصا من که عروسشم، میگه نمیخوام بلایی که سر من اومده توام بچشی، تابحال ندیدم بد کسیو بگه، نماز و دعا و همه چیش هم سرجاشه

خلاصه از نظر من هیچی کم نداره

تو خرید هم کلی دقت میکنه و چیزای خوب و قیمت مناسب میگیره 

فقط تنها عیبش اینه که زود از کوره در میره

شهادتت مبارک سردار
دستپخت عاااالی، خونش همیشه تمیز تمیزه و برق میزنه حتی من تا حالا ندیدم هودش کثیف باشه. برای هر لکه ا ...

وای عزیزم خوش بحالت و خوش بحالش آفرین واقعا همه چی تمومه

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟