2777
2789

عزیزم رشته سختیه من دارم میخونم 

کارهم براش هست توی ازمایشگاهای خصوصی

دولتی ها باید پارتی داشته باشی

فقط مشکلی که هست اینه که به نسبت زحمت ودروس سختی که میخونی حقوق نمیدن یعنی الان حقوقش ۲ تومنه درحالیکه یه پرستار ۴ تومن میگیره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رشته سختیه من دارم میخونم  کارهم براش هست توی ازمایشگاهای خصوصی دولتی ها باید پارتی داش ...

خدا رو شکر یک دانشجو علوم ازمایشگاهی پیدا کردم

و یک سوال دیگه هم داشتم چه جوری بگم موادی که باهاش کار می کنین خیلی ازار دهندس؟؟ببخشید اینجوری پرسیدم

میشه برام دعا کنین ...گناه دارم😔😔😔😔😔
عزیزم رشته سختیه من دارم میخونم  کارهم براش هست توی ازمایشگاهای خصوصی دولتی ها باید پارتی داش ...

ولی واقعا راست میگین واحدای درسیش نسبت به مثلا رادیولوژی سخت تره ولی صد حیف که قدرشو نمی دونن

خدا رو شکر یک دانشجو علوم ازمایشگاهی پیدا کردم و یک سوال دیگه هم داشتم چه جوری بگم موادی که باهاش ک ...

اره عزیزم دیگه خودت فکرکن با مدفوع وادرارسروکار داری

البته مستقیم نباید بهش دست بزنیا😁ولی خب با سمپلر مثلا باید چندقطره ادرار برداری بزاری روی لام واینا

میتونی بری بیمارستان قسمت ازمایشگاه سوالاتو بپرسی

جوابتو میدن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ولی واقعا راست میگین واحدای درسیش نسبت به مثلا رادیولوژی سخت تره ولی صد حیف که قدرشو نمی دونن

اره واقعاا سخته مخصوصا بیوشیمی

ولی اگر قصد مهاجرت داشته باشی کشورهای خارجی خیلی خیلی برای این رشته ارزش قایلن ورشته های تاپ اونجا محسوب میشه چون تشخیص پزشکا به ازمایش بستگی داره 

اره عزیزم دیگه خودت فکرکن با مدفوع وادرارسروکار داری البته مستقیم نباید بهش دست بزنیا😁ولی خب با سم ...

راست میگین اینم فکر خوبیه ...شنبه میرم بیمارستان تحقیقات ..مممنون 

فقط یه چیزی رو کنجکاو شدم...اگه میتونستین دوباره برگردین انتخاب رشته کنین بازم این رشته رو انتخاب میکردین؟

اره واقعاا سخته مخصوصا بیوشیمی ولی اگر قصد مهاجرت داشته باشی کشورهای خارجی خیلی خیلی برای این رشته ...

واای راست میگیییین؟؟    

چقدر خووووووووووووب🥰🥰🥰🥰🥰

راست میگین اینم فکر خوبیه ...شنبه میرم بیمارستان تحقیقات ..مممنون  فقط یه چیزی رو کنجکاو شدم.. ...

واقعا نمیدونم... چون خودمم مثل شما خیلییی دودل بودم

من هم هوشبری قبول شدم هم علوم از

ولی این رشته رو خیلی دوست داشتم اخرش هم استخاره گرفتم وخوب اومد ورفتم علوم ازمایشگاهی

تا الان پشیمون نشدم امیدوارم بعد اتمام درسم هم پشیمون نشم

میدونی این سوال رو بهتره از کسی که داره کارمیکنه بپرسی چون منم اول راهم😘

واقعا نمیدونم... چون خودمم مثل شما خیلییی دودل بودم من هم هوشبری قبول شدم هم علوم از ولی این رشته ...

عزیزم یک دنیااا ممنووووون ...❤❤❤❤❤❤❤

عزیزم یک دنیااا ممنووووون ...❤❤❤❤❤❤❤

خواهش میکنم🌹موفق باشی