2777
2789
عنوان

اونایی جداشدن بیان

290 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ۶ ماهه جداشدم وکارمندم.پسرم ۲ سالشه وتا۷ سالگی حضانتش بامنه.توافقی قرار شد هروقت بخاد پسرم ببینه باهماهنگی باشه.ولی واقعا اذیتمون کرده.تهدید ودعوا حتی تهدید ب تیراندازی کرده که باید بچه رو بش بدیم همش میخاد حضانت بچم بگیره.نفقه نمیده.اینم بگم که خیلی هوای بچم داره وهرروز عصر تاشب پیششه ودوروزدرهفته هم پیش پدرش میخابه واصلا ب من وابسته نیس چون خیلی کم من می بینه.خانواده اش هم ب یچم میرسن از هر نظر.اینم بگم جداشدنم الکی نبود خیلی بلاها سرم اورد کتک وتوهین وخسیس وبددل و..خانواده ام خیلی حمایتم میکنن ولی واقعا نمیخام اذیت بشن برادرام تهدید کرده.میخام حضانت بش بدم بنظرتون درسته،؟ میتونم هرهفته پسرم ببینم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ازدواج زده شدم من فقط میخام بچم شاد وخوشبخت ببینم واقعا خسته شدم.مسوولیت بچم همش با خانوادمه.پدرومادرم بیمارن وبرادرام سرکارن وخودم هم سرکارم همه زحمتا افتاده رو مادرم

عزیزم اگه خیالت از بابت تربیت و خورد و خوراک و محبتش کردن به پسرتون جمع اشکالی نداره بده خضانتو بهش هفته ی دو بارم برو پیشش 7سالش که شد خودش میاد پیشت از پیشتم نمیره.خودتم درگیر نکن با ادم زبون نفهم

بهترین نیستم اما خودمم

از نظر اینکه به بجم میرسن خیالم راحته الانم اومد بردش فردا شب میارتش.دیگه خسته شدم.پسزم خیلی به پدرش وعمواش وابسته شده.جون همه جا میبرتش سالن فوتبال وبازار و پارک و خداروشکر اهل دود ودم نیستن خانواده اش

اگه اون انکار کنه چی؟ اخه برای طلاق هم همچی انکار کرد جلو قاضی.البته ایدفه شاید انکار نکنه.چون از خداشه بچه رو ببره.میگه نمیخام پیش شما باشه.اره حتما باید رط کنم بزاره ببینمش.ولی نفقه تاحالا ی قرون نداده