2777
2789
عنوان

سوال خواهرشوهری دارم کمک

658 بازدید | 22 پست

اول مرسی از همه ک نظر میدن و راهنمایی میکنن

دوستای گلم خواهر شوهرم ی هفته اس زایمان کرده و یه شهر دیگس . قراره 2-3 روز بریم خونشون 

قبلا ی سری حرکات و حرفای زن و شوهری ازش دیدم که جلوی شوهرم میزده و من خیلی بدم میاد و ب شوهرمم گفتم و خودش هم خبردار شده 

حالا میگم اگه برم خونش و ببینم جلوی شوهرم بخواد لخت بشه به بچه شیر دادن چیکار کنم ؟ ب نظرتون تا نرفتیم به شوهرم بگم اگه این صحنه پیش اومد ی واکنش منفی بده بدونه ناراحت شدی ؟ 

اونقدر اذیتم کرده و من در جواب محبت بهش کردم ک خود شوهرمم میدونه

الانم اصلا قصدم دعوا اینا نیستا میگم چکار کنم ک اصلا ناراحتی ن واسه من ن اونا پیش بیاد

(اینم بگم من بدم میاد اگه شما عزیزان مشکلی ندارین لطفا نگین خواهرشه و فلانه و ... ، چون ب نظرم وقتی دیده من بدم میاد جلوی شوهرم بی حیا باشه دلم میخواد بخاطر احترام ب من که خیلی بهش احترام میزارم یکم رعایت کنه)

چقد بد لخت میشه جلو شما؟تا وقتی لباس نپوشید نگاش نکن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بد لخت میشه جلو شما؟تا وقتی لباس نپوشید نگاش نکن

لخت . لباسای زننده . حرفای +18 و ...

میخوام ب شوهرم بگم ک اگه چنین کاری کرد برو بیرون از محل

چی بگم بهتره؟

چون خواهرشه که نباید جلوش لخت بشه کارش خیلی اشتباه و زنندست من تاب پوشیدنی  کش سوتینم پیدا میشه از خجالت شال میندازم رو دوشم زشته بابا

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید   
به اون که نمیتونی چیزی بگی ولی مثلا به شوهرت بگو اگه اینکارو کرد باشه بره بیرون از اتاق خود خواهرشوه ...

تا نرفتیم بگم بنظرتون / ؟ یا وقتی رفتیم و پیش اومد ؟

به اون که نمیتونی چیزی بگی ولی مثلا به شوهرت بگو اگه اینکارو کرد باشه بره بیرون از اتاق خود خواهرشوه ...

تا نرفتیم بگم بنظرتون / ؟ یا وقتی رفتیم و پیش اومد ؟

من جلو مامانمم ب بچه نمیتونم شیر بدم.مردم چ راحتن بخدا.ب شوهرت بگو فقط بره بیرون از اونجا.خواهرشوهرتم پرسید بگو معذب میشه با این کارت

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لخت . لباسای زننده . حرفای +18 و ... میخوام ب شوهرم بگم ک اگه چنین کاری کرد برو بیرون از محل چی بگ ...

به شوهرت بگو من جلوی دوماد شما روم نمیشه شاهد این صحنه ها و حرفا باشم اگه اینکارو کرد خودت به نشونه اعتراض برو تا اونم بفهمه ما خوشمون نمیاد دفعه بفد رعایت کنه.یا دیدی داره لخت نیشه بگو فلانی برو بیرون خواهرت راحت باشه 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن