2777
2789
عنوان

اوج خوشانسی

104 بازدید | 8 پست

امروز برای اولین بار قراره برم توی جمع 

کلی کار دارم چیکار کنم سریع حاضر بشم اونم با دوتا بچه 

رنگ کاری خونه

اینم بگم که یهوویی شده

حموم خودمو بچه ها

شام 

کارگرا

اماده کردن لباسا

چیکار کنم دیوونه نشم 

تا ساعت ۹ که باس بریم

گوشی رو بزار کنار

با بچه ها همین الان برو یه دوش کوچولو بگیر

بیا موهاتونو خشک کن

به کارگرا نون و تخم مرغ بده

حاضر شین برین

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام یه املت بده بهشون

یا استانبولی یا لوبیا پلو که زود اماده شه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

مگه شام بدی به کارگرا؟میرن خونشون دیگه

اگه قرار بمونن یه چیزی تند درست کن لوبیا پلویی چیزی

لباس بچه هام که مگه چه قدر طول میکشه فوقش نیم ساعت بعدم برید یه دوش بگیرید لباس آمادشو رو بپوشید وبریدبه سلامت

من شیعم،حیدر آقامه