2777
2789
عنوان

ورم سینه های کودک ۷ ماهه

162 بازدید | 10 پست

الان چن وقته متوجه ورم سینه های دخترم شدم، یک ماه قبل اینحوری نبود الان حدود یک ماهه ورم دارن هردو سینش هم به یک اندازه ورم داره، بردم دکتر فقط براشرسونوگرافی نوشت و نظری نداد، یک هفته دیگه نوبت سونو میشه ، میخواستم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره لطفا نطرشو بگه . ممنونم 

و خدایی که به شدت کافیست😍

معمولا برای نوزادهایی که شیر میخورن رو دیدم که این اتفاق میفته و با  ماساژ رفع میشه.

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من نوک یه سینه اش سفید شده بود

مامانبزرگم گفت قدیمیا میگن شیر میفته توش

علمیش میگن هورمونای شیردهیه مادر تو دوران جنینی  روی بچه تاثیر میذاره و بعضی اوقات باعث تورم سینه میشه

قدیمیا اگه بزرگ میشد و چرک میکرد نشتر میزدن تخلیه کنن الانو نمیدونم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
آخه گفتن به هیچ وجه ماساژ ندم

من که بچه هام شیر میخورن اینجوری میشدن مامانم میگفت شیر جمع میشه با ید یواش یواش ماساژ بدی. اینکارم میکردم  و رفع میشد. 

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
بچه هاتون تو چن ماهگی اینجوری میشدن؟

واقعا یادم نمیاد عزیزم